Lotto-millionær: -Jeg har længe drømt om en ny cykel

18. oktober 2017 12:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Det er ikke alle, der har planer om et liv i luksus bare fordi man har vundet en stor lotto-gevinst. Nogle har meget mere jordnære ønsker.

Lotto-millionær: -Jeg har længe drømt om en ny cykel
Der er mange måder at fejre en vundet lotto-million på. En af dem er, at købe en ny cykel. Arkivfoto: Danske Spil. Arkivfoto: Søren Wesseltoft/Danske Spil.

En heldig vinder af en million i Lotto er stadig lidt rundt på gulvet, efter han i lørdags vandt en million kroner på Millionærgarantien.

– Jeg har spillet Lotto i mange år – måske ti år, og har en konto hos Danske Spil. Og når jeg en lørdag aften har fået en mail fra jer, har det været fordi jeg måske har vundet 35 kroner. Så det var noget af en overraskelse, at det pludselig var en million. Det så helt voldsomt ud med alle de nuller, siger han ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Manden, der er 57 år, sælger og fra Sydjylland, har spillet de samme tal i alle årene. Han er meget påpasselig med at være anonym og han ved ikke endnu, om han vil fortælle om sin gevinst til resten af familien. Ikke engang til sine voksne børn.

– Foreløbig har jeg kun fortalt det til min kone. Hun er selvfølgelig glad for, at vi har vundet, men det er ikke fordi det kommer til at ændre vores liv eller gøre os lykkeligere. Men det er da rart at tænke på, at vi har flere muligheder, når vi går på pension, lyder det fra vinderen.

Beskedent ønske

Manden oplyser, at pengene skal investeres, så der forhåbentlig er et fornuftigt afkast, til når han stopper med at arbejde. Og så overvejer han, om han skal få indfriet en gammel drøm.

– Jeg cykler meget. Så det kan da godt være, at jeg nu skal have en rigtig god og dyr cykel. Men ellers har vi ikke rigtig nogen planer i den retning. Vi mangler ikke noget som sådan og er ikke specielt materielle.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu