Lotto-millionær: -Pengene kom som sendt fra himlen

11. juli 2018 20:58 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

En mand i starten af 60’erne fra Rudersdal Kommune er blevet den heldige vinder af en million kroner på Lottos Millionærgaranti, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

Lotto-millionær: -Pengene kom som sendt fra himlen
Arkivfoto.

Den heldige Lottovinder havde imidlertid ikke selv opdaget, at han havde vundet, og blev forleden eftermiddag ringet op af Danske Spils Kundecenter, der fortalte ham de gode nyheder. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Han tog dem dog ikke nyheden for gode varer og var med egne ord lidt strid overfor budbringeren.

– Det lød jo alt for godt til at være sandt. Så jeg gik lidt hårdt til hende, der ringede, da jeg var sikker på, at det var noget snyd. Men hun sagde jo så, at jeg bare kunne gå ind og tjekke min spilkonto, hvilket jeg gjorde med det samme. Og så fik piben en anden og meget mere behagelig lyd, siger den glade vinder med et grin.

Han forklarer, at han en sjælden gang imellem spiller en Lykke-Lotto og det var altså den kupon, der – ja bragte lykke. For ganske rigtigt, stor der en million kroner på kontoen.

– Det er jo helt vildt, at man kan vinde uden at have de rigtige tal. Så jeg er bare en virkelig glad mand. Det har været en meget følelsesmæssig rejse. Måske fordi jeg ikke rigtig har forstået det, og min krop ikke har kunnet kapere en drøm, der blev til virkelighed.

Skaffe en million – eller mere

Manden fortæller, at han den seneste tid af flere grunde rent faktisk har siddet i sin sofa og tænkt over, hvordan han mon lige kunne skaffe en million – eller mere.

– Jeg sidder alene tilbage i et stort hus, som skal sælges, hvilket ikke går så godt. Min kone døde for nogle år siden og mine børn, som er i tyverne, er jo flyttet hjemmefra. Og først nu har jeg forliget mig med, at jeg skal give slip på dette sted, der rummer så mange gode minder.

Den nyudklækkede millionær mistede desuden sit arbejde i starten af året og har endnu ikke fundet et nyt job.

– Jeg har jo ikke den mest spændende alder til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, så det har været en lidt skør periode. Jeg føler jo stadig, jeg har masser at bidrage med. Men nu kan jeg i det mindste få lidt ro på, på grund af gevinsten. Det er virkelig dejligt. De kommer som sendt fra himlen, de penge.

Har fortalt det

Den heldige vinder har fortalt nogle nære venner om gevinsten – og så sine børn, der er i tyverne.

– Jeg ringede og småsnakkede lidt og spurgte dem så, om de havde haft en interessant mandag. Du ved, for at de kunne spørge omvendt, hvad min havde bragt. Og det var da helt klart min mandag, der toppede, siger han med et grin.

Han har nu lovet børnene, at de alle skal ud at fejre gevinsten med en god middag, men udover det, er der ikke lagt faste planer for, hvad millionen skal bruges til.

– I min situation lige nu, så er det klogt bare at have pengene som buffer. Så umiddelbart skal de slet ikke bruges. Men jeg kunne da godt drømme om en tur til Caribien, når det bliver efterår og trist herhjemme, lyder det.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu