ANNONCE

Lotto-millioner skal hjælpe i corona-krisen

27. marts 2020 06:41 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En kvinde i tresserne blev med et tre millioner rigere efter et spil Lotto. Pengene skal lune i de her corona-tider.

Lotto-millioner skal hjælpe i corona-krisen
En kvinde i tresserne vil investere sine Lotto-millioner i start-ups, så pengene kan lune i corona-krisen. Foto: S. Thomsen/ Colourbox/ Genre

Det var ikke helt nemt at informere den seneste Lotto-vinder om, at hun var blevet millionær. Kvinden fra Sønderborg Kommune slettede i første omgang den mail, hvor den overraskende besked stod.

Heldigvis fik hun alligevel undersøgt det til bunds og fandt ud af, at hun var blevet 3.000.050 kroner rigere. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter videoen

Hysterisk med sin e-mail

Danske Spil forsøgte først at overrække den glædelige nyhed til kvinden i tresserne, der lørdag havde aftenens vindertal, i en mail. Det ville hun dog ikke høre tale om.

– Jeg er selvstændig erhvervsdrivende i den finansielle sektor, så jeg har været på virkelig mange kurser i, hvordan man kan blive snydt for penge. Derfor er jeg helt hysterisk med min e-mail, forklarer kvinden, der gerne vil være anonym.

Hun slettede derfor med det samme mailen.

Da hun under et forretningsmøde søndag blev ringet op af et ukendt nummer, gik hun på rov efter, hvem der havde ringet. Da kunne hun se, at det var én fra Danske Spil. Det fik hende til at genoverveje mailen, som hun fik fundet frem i mappen med de slettede.

Her stod det sort på hvidt, at hun var blevet Lotto-millionær.

Investere i start-ups

Hun har fortalt sine to gode veninder om gevinsten og inviteret dem på en dyr restaurant i Sønderborg.

Ellers har hun gjort sig massevis af tanker om, hvad pengene skulle bruges til. Først var der en masse, hun gerne vil købe, men med tiden har hun set mere pragmatisk på det.

Nu vil hun gerne have malet sin lejlighed, indkøbt nogle lamper og forkæle sig selv med en ny Mac-computer, for hun er vild med gadgets.

Men pengene skal også lande et tørt sted hos andre end hende selv. Hun overvejer at donere nogle penge, men hun vil også gerne investere i start-ups og hjælpe projekter på vej.

– Jeg tænker især nu, hvor verden er at lave på grund af Corona-krisen, lyder det fra kvinden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu