ANNONCE

Lotto-profeti i opfyldelse: -Lignede et spøgelse

10. december 2019 14:35 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En familie på tre vandt tre millioner. De skulle egentlig bare have fornyet kuponerne.

En familie på tre – mor, datter og datters mand – har spillet de samme lottotal i årevis, og den slags kræver jo, at man fornyer sin kupon. Denne gang gik en vild profeti i opfyldelse, fortæller datteren i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Familien fra Mariagerfjord Kommune skulle i Brugsen for at forny kuponerne, der i årevis ikke har kastet de store gevinster af sig. Moderen overvejede faktisk at stoppe.

– Min mor sagde faktisk til den unge mand, der stod i kiosken, at hun kun ville have kuponen fornyet, hvis der var en million på den. Så jeg kan lovede for, at hun lignede et spøgelse i ansigtet, da maskinen så lidt efter bippede helt vildt, fordi der var en stor gevinst, siger datteren, der er i 30’erne.

Hele familien vil gerne være anonym.

Græd af glæde

Siden fandt familien så ud af, at der var tre millioner kroner i udsigt som gevinst. En til hver.

– Jeg skal indrømme, at jeg græd af glæde. Jeg havde haft en virkelig dårlig dag og var helt stresset – og så pludselig står man der som millionær på sådan en trist og grå fredag. Det var helt vildt. Jeg har stadig ikke helt forstået det, fortæller den glade vinder.

Nogle af de mange penge skal bruges på en ny have og andre fornuftige ting. Blandt andet betalte kvinden restgælden på parrets hus. “Bare fordi jeg kunne”, siger hun.

– Det var faktisk ret vildt. Et par uger efter vi havde vundet, skulle jeg lige ind og tjekke noget på min konto. I de få minutter jeg var inde på netbank, rullede gevinsten ind. Man spærrer altså lige øjnene op en ekstra gang, når der pludselig står så mange nuller på kontoen.

Snusfornuft

Parret har flere gange før gevinsten talt om at besøge Maldiverne. Nu er det pludselig som om, man bliver mere fornuftig, når man rent faktisk har pengene, forklarer den nyslåede millionær.

– Altså, for prisen på en tur til Maldiverne kan man jo nærmest få tre rejser til Bali. Så vil vi egentlig hellere ud at rejse tre gange i løbet af de næste tre år, end at bruge pengene på en enkelt luksustur. Selvom det da ville passe sig for en Lotto millionær, siger hun med et grin.

Fornuften fortsætter ind i juleplanlægningen. Kvinden og hendes mand har nemlig ikke tænkt sig at opskalere hverken julemad eller -gaver.

– Man kan jo nærmest ikke proppe mere mad ned, og vi har en datter, som bliver rigelig forkælet i forvejen. Så vi holder os til det sædvanlige budget på julemiddagen og gaver. Dog kan jeg jo ikke styre, hvad min mor gør med sin million, siger hun.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu