Lotto-sensation: Det er aldrig sket før

15. januar 2019 17:52 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det regner med milliongevinster i én by, og det forstår de slet ikke hos Danske Spil.

Først var det en sjældenhed, og nu er det ikke set i mere end 20 år. Danske Spil skriver i en pressemeddelse, at der i weekenden har været Lotto-trækning, og at en spiller i Kalundborg Kommune har vundet tre millioner kroner.

Det er dermed fjerde gang siden december, at en spiller i Kalundborg Kommune har vundet en af de helt store gevinster hos Danske Spil, og hos Danske Spil ved man nærmest ikke, hvordan man skal forholde sig til det.

– Jeg er helt målløs. Jeg har været en tur rundt i huset her til morgen og selv medarbejdere, der har været ansat i 20 år har aldrig set noget lignende, siger Pernille Mehl, der er er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, i en pressemeddelelse.

Danske Spil har tidligere kaldt det særdeles sjældent, at så mange spillere vinder gevinster på så relativt kort tid i den samme by, og  Newsbreak.dk har tidligere talt med Martin Damm, borgmester i Kalundborg Kommune om, hvordan det kan gå til, at så mange spillere vinder store gevinster hos Danske Spil.

– Mig bekendt har vi hverken flere regnbuer, der ender her, eller puttet noget særligt i vandet, der gør, at folk i Kalundborg vinder så meget, sagde Martin Damm få dage efter den tredje gevinst blev udtrukket lørdag 5. januar.

Heldig by

Med weekendens Lotto-trækning har spillere fra Kalundborg vundet 210, 25, fem og tre millioner kroner, og Pernille Mehl er ikke i tvivl om, hvad det betyder,

– Jeg tør godt sige det: Kalundborg er Danmarks heldigste by, siger hun i pressemeddelelsen.

Der er dog stadig ikke noget, der ligner en god forklaring på, hvorfor Kalundborg er så heldig en by.

– Vi kan godt se, at der i den seneste tid har været flere fra Kalundborg, der har spillet Lotto. Mon ikke de tænker, at kan naboen vinde, så kan jeg også. Efter weekendens gevinst, og den stime Kalundborg er i, så kan man da sagtens forstå, at borgerne i den gamle købstad lige snupper en ekstra kupon med hjem, siger Pernille Mehl i pressemeddelelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu