Lotto-spiller vandt mere end en gang

17. juli 2019 17:46 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Den mandlige vinder vandt hele to gange på en kupon.

Lotto-spiller vandt mere end en gang
En mand vandt en million i lotto. Foto: Scanpix

Du kender det sikkert. Din fantasi stikker af på arbejde eller i skole, hvor du tænker på, hvordan dit liv ville ændre sig, hvis man vandt i lotto.

Det kan være, at man drømmer om en fed bil, de dyre sko eller blot at spare op til et eller andet. Men det er ikke altid, at folk overhovedet er klar over, at de vinder penge i lotto.

Det var tilfældet for en mand fra Haderslev, der vandt én million kroner på Danske Spils såkaldte millionærgaranti. Vinderen er i 60-årsalderen og har valgt at være anonym.

– I havde ikke mit rigtige telefonnummer inde hos Danske Spil, så jeg havde ikke fået nogen besked eller noget. Men så kiggede jeg på min konto en morgen på arbejdet, og så stod der pludselig en million og halvtreds kroner. Det kunne jeg ikke forstå. Det blev en meget lang dag på arbejdet, for jeg skulle lige have fri, inden jeg kunne få det undersøgt nærmere, forklarer vinderen i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Dobbelt gevinst

Det skæve beløb skyldes, at manden samtidig havde vundet 50 kroner, fordi der var fire rigtige på kuponen også. Manden talte efterfølgende med både Danske Spil og banken, men herefter gik opkaldet til konen.

– Hun troede det var gas. Jeg var måske lidt selv skyld i det. For jeg ringede bare op og sagde, ”Vi er blevet millionærer”. Det troede hun altså ikke lige på. Det tog lidt tid, inden jeg fik hende overbevist. Det skete nok først, da jeg åbnede spilkontoen og så for en gang skyld sandfærdigt kunne sige: ” Skal vi flytte en million”. Så troede hun på det, fortæller vinderen.

Sejren blev fejret med en middag ude i byen, mens børn og børnebørn har hørt den glædelige nyhed.

– Børn og børnebørn skal helt sikkert have lidt, og min kone hun siger, at hun vil have et eller andet specielt. Hvad hun vil have, vil hun ikke ud med endnu, men jeg slipper nok ikke for at give hende det, griner vinderen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu