Lotto: vær med i kampen om 670 millioner Lotto-kroner

23. marts 2012 12:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Lotto: vær med i kampen om 670 millioner Lotto-kroner
Billede mangler

Det europæiske lottospil ‘Eurojackpots’ åbner i dag i Danmark. Hovedpræmien er på mindst 63 millioner kroner.
 
Spilleglade danskere får i dag endnu en mulighed for at stimulere fantasien om, hvordan det må være at leve i sus og dus.
 
Det europæiske lottospil ‘Eurojackpots’, som kan spilles i Tyskland, Holland, Italien, Finland, Estland og Slovenien, åbner nemlig også i Danmark.
 
Hovedpræmien er på mindst 63 danske millioner kroner, og hvis ingen vinder den, fortsætter den til næste uge. Hvis ingen vinder hovedpræmien tolv uger i træk, kan den nå op på maksimale 668 millioner kroner, som vil blive fordelt blandt andenpræmie-vinderne, såfremt ingen vinder i 12. forsøg.
 
Chancen for at vinde hovedpræmien er én til 59,3 millioner.
 
For at vinde hovedpræmien skal man ramme de fem udtrukne tal ud af 50 mulige, samt de to udtrukne tal i en separat trækning, hvor der er otte muligheder.
 
Ifølge Danske Spil er der gevinst på hver 20. række. Én række koster 15 kroner. Man skal således spille for 300 kroner for – statistisk set – at være sikker på gevinst.
 
Fordi den mindste spilleindsats er 15 kroner, og hovedpræmien tilsvarende er så høj, har spillet allerede mødt kritik for at stimulere spillelidenskaben hos ludomaner.
 
Man kan spille Eurojackpot hos alle Danske Spil-forhandlere eller på nettet.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu