ANNONCE

Lotto-vinder: -Nu kan jeg forkæle mine børnebørn

13. december 2019 14:15 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En glad Lotto-vinder af Millionærgarantien kan nu forkæle sine børnebørn, som betyder alt for hende.

Lørdag blev der igen udtrukket heldige Lotto-vindere.

Blandt dem var en kvinde i tresserne fra Holstebro Kommune og hendes ene søn. De var de heldige vindere i Millionærgarantien, hvor Danske Spil uddeler en million kroner til to spillere, selv om de ikke har vindertal.

Artiklen fortsætter efter videoen

Gevinsten gjorde, at kvinden nu kan oprette den opsparing, som hun altid har drømt om at lave til sine børnebørn.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Fik en mail om natten

Kvinden og hendes ene søn er hyppige spillere af Lotto og er begge tilknyttet et Plus-abonnement, og selv om man som abonnent får direkte besked, når der er gevinst, så opdagede vinderne det ikke med det samme.

Sønnen modtog nemlig en mail lørdag nat, som han læste. Mailens indhold fløj dog lidt henover hovedet ham.

Det var først op ad dagen søndag, at det gik op for ham, at de havde vundet i Lotto.

Med et samlede kvinden sine tre børn og tre børnebørn til fejring med en god middag på en restaurant.

Vil forkæle børnebørn

Og det er da også delvist med andre for øje, at gevinsten skal bruges.

– Åh det er så vildt. Jeg er så glad. Selvom jeg kan leve på en sten, så er det jo sjovere ikke at være nødt til det, siger kvinden, der gerne vil være anonym, og fortsætter:

– Og nu kan jeg forkæle mine børnebørn. Mine børnebørn betyder alt for mig. Det er dem, jeg lever for. Jeg havde faktisk formået at spare 75.000 op til deling til dem i løbet af de sidste tre år. Det er mange penge for mig på en lille indkomst, men det har altid været en drøm for mig at kunne give dem en opsparing, så den har de fået nu. Og med gevinsten fra Lotto kan jeg jo forsøde deres liv endnu mere. Derudover skal min datter have et stort beløb.

Gode møbler og eventyr

Desuden vil kvinden også bruge pengene på at komme på eventyr med sin familie.

Men der er også plads til lidt selvforkælelse. Hun vil nemlig gerne have nogle ergonomiske møbler, så hun både komme til at sidde og sove bedre.

Hun annoncerer også, at der denne juleaften vil være mange flere gaver at finde under familiens juletræ.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu