ANNONCE

Lottoklub vinder 25 millioner

17. juli 2020 16:04 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Klubbens medlemmer vil med glæde dele.

Lottoklub vinder 25 millioner
Det var ikke kun pengene en stor Lotto klub i Køge fik ud af at vinde en gevinst på over 25 millioner. Det har også skabt nære relationer i en gruppe af 18 mennesker med meget forskellige baggrunde.

Lottoklubber hitter i Danmark. For over en måned siden lancerede Danske Spil ‘Spil Sammen’, hvor du kan danne din egen Lottoklub på nettet sammen med familie og venner. Det har førhen kun været muligt, hvis man købte en kupon i kiosk eller supermarked på grund af skattereglerne. 

En lottoklub i Køge har da også vundet den helt store gevinst. Klubben vandt nemlig i februar måned 25.631.473 kroner på en meget heldig Joker-kupon. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen

Gevinsten blev fordelt mellem de 18 medlemmer i klubben og blev overrakt ved et af deres årlige fællesarrangementer – til stor glæde og overraskelse.

Vil gerne dele

Og medlemmerne har ikke noget imod, at de skal dele. Faktisk synes de, det er sjovere at have nogen at drømme sammen med. Det mener Leanne Schweitz i hvert fald. Hun er kassér i den heldige Lottoklub.

Samhørigheden mellem medlemmerne, der har samlingsted på baren ”Slap Af” i Køge, har altid været åben og hjertelig. Men efter gevinsten er der kommet en ekstra dimension ind i billedet.

Det er ikke kun på omsætningen i baren, at Leanne Schweitz kan mærke, at medlemmerne i klubben er blevet mere rundhåndede. Det er de også med følelserne.

– Det er altså lidt sjovt. Som du nok kan forestille dig, er der i en Lottoklub med 18 medlemmer, som har omdrejningspunkt omkring en bodega, meget forskellige typer af mennesker. Men efter vi har haft den oplevelse med at vinde, så føles det faktisk som om, vi er blevet en stor familie, fortæller hun.

Er blevet gode venner

Klubben har ikke kunne mødes på grund af corona, men nu er de vendt tilbage til bodegaen, hvor de blandt andet sidder og hygger sig med at dele aktietips og andre gode investeringer, men de har også dannet nye venskaber på tværs af interesser.

– Der er nogle, der er begyndt at spille golf sammen, og hvis man lige skal have et råd til indretning af huse eller indkøb af bil, så er der altid hjælp at hente, fortæller Leanne og fortsætter:

– Men også de lidt mere personlige ting, bliver der åbnet op for i gruppen. Man deler sorger og glæder på en helt ny måde. Det er virkelig fint at se, og noget man ikke kunnet have forestillet sig ud over, at folk selvfølgelig blev glade for at blive millionærer, lyder det.

Havde ikke salt til æg før

Nogle af medlemmerne i klubben havde nærmest ikke salt til et æg før gevinsten, som Leanne formulerer det. Så hun har også med stolthed og glæde fulgt deres nye status som nybagte millionærer. Hvert medlem fik 1.423.970.72 kroner.

– Du kan jo nærmest se, at flere års bekymringer bare har forladt deres ansigter. De er lyst helt op og ranker ryggen, fortæller Leanne og afslutter:

– Det gør mig utrolig stolt, at det er sket på baggrund af, at jeg lige købte den kupon på det rette sted og tidspunkt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu