ANNONCE

Lottomillionærer nøgenfestede

10. februar 2020 12:54 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Lederne af en lottoklub forankret i et værtshus i Køge tog røven på medlemmerne, der nu alle er millionærer.

Lottomillionærer nøgenfestede
Sådan et bevis her fik alle 18 medlemmer. Foto: Danske Spil

– Der var endda en, der blev så glad, at han smed tøjet.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Festen blev der, da en lottoklub for nylig skulle uddele gevinster til de 18 medlemmer. Klubben er forankret i en Køge-bodega, og det var netop her, gevinsterne blev afleveret. Alle medlemmer åbnede kuverterne på én gang. Alle stod de og måbede.

Danmark har fået 18 nyslåede millionærer, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. Lotto-klubben, der hører hjemme på bodegaen Slap A’ i Nørregade, havde arrangeret et klubarrangement i lørdags. Skæbnen ville det så, at de allerede ugen inden fangede de rigtige Joker-tal og dermed vandt præmien på over 25 millioner kroner.

Bestyrelsesmedlemmet med kuponen fortæller:

-Vi gjorde det sådan, at vi mødtes på Slap A, hvor alle til at begynde med fik en kuvert. Nede i lå et fint ”millionær”-bevis. Vi holdt en lille tale, hvor vi lod som om, at det ikke havde været så heldigt et år for vores lille klub, men at der da var lidt, folk kunne tage med hjem. Derefter talte vi ned fra tre, så alle åbnede deres kuverter samtidig. Så blev der helt stille, indtil der var en, der øffede, om vi mon tog pis på dem. Så måtte vi jo med overbevisning i stemmen prøve at fortælle dem, at det var sandt, at alle var blevet millionærer. Derefter kan jeg love dig, at der kom gang i festen, fortæller det mandlige bestyrelsesmedlem.

Festede i 12 timer

Festet blev det godt nok. De 18 medlemmer var samlet klokken 11 om formiddagen lørdag, men den fik fuld peber for de mange millioner. Der blev danset på bordene, fortæller klubben i pressemeddelelsen.

– Der var endda en, der blev så glad, at han smed tøjet. Det var virkelig morsomt, fortæller han videre.

De nyslåede millionærer festede i 12 timer og der blev hverken sparet på det ene eller det andet.

– Det var virkelig en superfed oplevelse, vi havde sammen. Du skal tænke på, at det jo er folk med en helt almindelig indkomst – nogle noget under, som pludselig står med over en million kroner på kontoen. Det gør en kæmpe forskel for deres fremtidige liv. Der er da også mange, der har spurgt, om vi ikke alle sammen skal mødes snart igen – for lige at få bearbejdet oplevelsen.

Det heldige bestyrelsesmedlem har da også selv noget gæld, han nu kan betale ud, og ellers går han og pønser lidt på, hvad han skal bruge pengene på.

– Jeg kan godt finde på at sidde på arbejdet og falde lidt i staver over min nyvundne millionærstatus. Det er ikke fordi, jeg har lyst til at gå ud og brænde en masse penge af, fordi jeg kan. Det giver bare nogle helt andre muligheder. Min kæreste og jeg skal da helt sikkert ud at rejse på et tidspunkt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu