ANNONCE

Lottovinder har et luksusproblem

12. november 2019 18:50 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En ægtepar er endt i en svær kattepine, når valgmulighederne er for mange.

Lottovinder har et luksusproblem
Det er nok sådan, at vi er mange, der husker lottotrækningerne. Foto: Scanpix

Du kender det sikkert, at du af og til drømmer så stort, at du har svært ved at vælge, hvilken drøm, der er den vildeste.

Artiklen fortsætter under videoen.

Hvis man så samtidig vinder en kæmpe luns penge, så man kan udleve de to drømme, som har kredset i hjernen i årevis, så bliver det jo svært. Fordi hvad vil man egentlig helst, når det kommer til stykket?

Det er et problem, som en mand i Egedal Kommune, for nyligt har måtte sande kan være sværere end som så. Manden vandt nemlig seks millioner kroner efter i 25 år at have spillet på de samme rækker hver evig eneste uge.

Det største problem hidtil har været at få fornyet lottokuponerne hver femte uge, altså lige indtil, at de fik sig tilmeldt Lotto Plus. Men som man nok ved – et luksusproblem kommer sjældent alene. Fordi med pengene følger mulighederne for at realisere drømme.

– Jeg har gået det sidste halve år og tumlet med tankerne om, hvordan vi mon skulle klare den med en enkelt lønning og en førstidspension, når jeg ikke kan arbejde mere. Det har fyldt en hel del. Og nu. Nu er jeg bare så lettet og glad, fortæller han og understreger, at han gerne vil være anonym.

Når man bliver millionær på Lotto Plus, så får man ikke en skriftlig besked i mailboksen, men derimod bliver man ringet op personligt af Danske Spils Kundecenter – og det var altså her, at manden blev skeptisk.

Svære valg i vente

Manden fik fat i sin hustru, der havde tid til at snakke mellem to møder – og det var her, at den glade nyhed væltede ind på lystavlen for dem begge. Konen har også senere erkendt, at der ikke blev husket andet fra den arbejdsdag.

Manden blev lottomillionær nummer 3562. Men de mange penge har ført et problem med sig.

– Ja, det er godt nok svært at gå rundt og være sur i øjeblikket. Vores største problem er nærmest, at vi har svært ved at vælge, om vi skal på Safari i Afrika, køre gennem Canada eller tage på Krydstogt i Caribien. Desuden bliver jeg ved med at arbejde, så længe jeg kan, så vi har jo også kun fem-ugers ferie at tage af, siger han muntert.

Manden understreger dog, at de skal nå at opfylde alle deres rejsedrømme indenfor de næste par år.

– Det skal jo være, mens jeg stadig kan holde til det. Min sygdom bliver kun værre, så det er klart, at det skal vi også have med i ligningen.

Parret vil gerne på lange udlandsrejser, men de har også besluttet sig for at få totalrenoveret det gamle hus, som de bor i. Men der er også penge i vente til familien – og især parrets søn.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu