Lottovinder rammer syv rigtige – for anden gang

17. december 2017 17:24 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Der er altså nogen, der er mere heldige end andre - som nu denne lotto-spiller fra Aabenraa.

Lottovinder rammer syv rigtige - for anden gang
Arkivfoto.

En nyslået millionær fra Aabenraa er vist født under en heldig (jule) stjerne. I hvert fald er det anden gang i hans liv, at han vinder syv rigtige i Lotto.

– Jeg vandt 700.000 kroner i 2001. Det var den laveste præmie, som syv rigtige havde givet nogensinde, siger han ifølge Danske Spil og griner.

Lørdag i sidste uge vandt han 1,5 millioner kroner, fordi lørdagens pulje på seks millioner blev delt mellem fire vindere.

– Næste gang går jeg efter tre millioner. Så passer regnestykket, siger han og understreger, at det er sagt som en spøg. Han er meget tilfreds med sin gevinst.

Manden sad sent lørdag aften ved computeren og ville bare lige give Lotto-tallene et hurtigt kig.

– Jeg spiller en fem-ugerskupon, så jeg plejer faktisk ikke at tjekke, før jeg får den fornyet. Men jeg har spillet den samme kupon siden 1989, så da jeg bare skimmede dem, synes jeg, at der var mange bekendte tal, lyder det.

Råbte højt

Da det gik op for manden, at de syv rigtige var hjemme, råbte han så højt, at hans kone, der befandt sig nedenunder, blev helt forskrækket, da hun hørte det.

– Det fløj bare ud af mig: Det er fandeme løgn. Min kone troede, jeg sad og så fodbold, og at det var skærmen, jeg råbte af. Men det gik hurtigt op for hende, at det var noget andet.

Parret, der er i slutningen af halvtredserne, ville straks fejre gevinsten med en øl, men der var ingen i huset, så de måtte en tur på tanken, selvom klokken efterhånden var blevet næsten 23.

– Men hvis man ikke skal skåle, når man har vundet i Lotto, så ved jeg ikke hvornår, lyder det.

Parret vil gerne være anonyme, da de er kendte ansigter i Aabenraa. Og de er tilsyneladende gode til at holde på hemmeligheder.

– Der er ingen der ved, udover vores børn, at vi vandt dengang. Og der er heller ikke nogen, der skal vide det denne gang. Det kommer ikke nogen ved. Sådan tror jeg de fleste har det, lyder det.

Betale al gæld

Parret overvejer nu om de skal have besøg af Danske Spils millionærrådgivere, som man får tilbudt, hvis man vinder 1,5 million eller derover. Nogle af pengene ved parret dog godt hvad skal bruges til.

Det første vi vil gøre er at betale al gælden i huset ud. Det giver sådan en dejlig ro. Men på sigt, vil vi nok gerne have et mindre hus. Vi er jo bare os to nu, da børnene er flyttet hjemmefra.

Og netop børnene kan godt forvente en god julegave i år.

– Det er en overraskelse, hvor meget de får, men jeg tror, de bliver glade.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu