Louise-sagen: Politiet undersøger muligt gerningsvåben

19. december 2018 12:20 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Politiet fandt i sidste uge en kniv efter en eftersøgning i området, hvor 32-årige Louise Borglit blev dræbt for over to år siden. Kniven er lige nu ved at blive undersøgt.

Politiet brugte sammen med specialtrænede soldater fra Forsvarets Ingeniørregiment den 11. og 12. december på at finkæmme området omkring Elverparken i Herlev med metaldetektorer.

Netop på det sted, hvor den 32-årige højgravide Louise Borglit blev fundet dræbt den 4. november 2016.

I forbindelse med undersøgelserne fortalte politikommissær ved Københavns Vestegns Politi, Ole Nielsen, til Newsbreak.dk, at der var fundet nogle spor, som kunne relatere sig til drabet.

– Vi har fundet nogle spor, som vi har sendt til kriminaltekniske undersøgelser. Men vi har ikke fået svar på de undersøgelser endnu, sagde politikommissær Ole Nielsen dengang til Newsbreak.dk.

Nu oplyser selvsamme politikommissær til Newsbreak.dk, at der blev fundet en kniv, og at politiet undersøger, om kniven kan have relation til drabet.

– Vi er igang med at undersøge kniven. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke udelukke, at det kan være gerningsvåbnet, siger Ole Nielsen, der ikke tør spå om, hvornår resultatet af undersøgelsen foreligger.

Louise Borglit, der blev dræbt med flere knivstik i parken, var ude for at lufte sin søsters hund, da hun af endnu ikke fastlagte grunde blev stukket ned af gerningsmanden, der altså endnu er på fri fod.

Du kan læse mere om sagen i galleriet ovenfor.

Fakta

Manden med det tynde ansigt

Politiet har siden dagen efter, Louise Borglit blev fundet myrdet, efterlyst en mand, der den dag i dag ikke har henvendt sig til – eller er blevet fundet af – politiet.

Manden har følgende signalement:

– 28-30 år gammel
– 180 centimeter høj
– Tynd – nærmest spinkel af bygning – og “gylden” i huden
– Tyndt aflangt og markeret ansigt
– Iført sort jakke med hætte som var trukket op
– Han var også iført en form for træningstrøje.
– Han var iført mørke bukser.
– Han gik med mørk kasket eller hue under hætten.

Kilde: TV2 Lorry. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu