ANNONCE

Ludvig og Julemanden slår Nissebanden i Grønland i seertal

19. december 2011 22:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ludvig og Julemanden slår Nissebanden i Grønland i seertal
Billede mangler

Ludvig og Julemanden har knap 40 procent flere seere end Nissebanden, som DR sender mens VM-pigerne i Brasilien dog klart er nummer et.
 
1.106.000 seere. Det er, hvad TV2’s julekalender for børn, Ludvig og Julemanden, trak om dagen i sidste uge. Dermed distancerer TV2’s julekalender sig klart fra DR’s julekalender, Nissebanden i Grønland, når det handler om flest seere.
 
På DR må man nemlig i samme periode nøjes med 805.000 seere, der fulgte med i hvordan Hr. Mortensen, Lunte, Gemüse, Skipper og Puk hjælper Julemanden. Det viser den seneste opgørelse fra TNS Gallup, der hver uge offentliggør en liste over hvad danskerne foretrækker at se i fjernsynet.
 
Selvom julekalenderne ligge højt på listen, så overgås begge kanalers børnesatsning dog klart af de seneste dages helt store tv-his, nemlig kvindernes håndbold-VM i Brasilien.
 
Fredag så 1.751.000 personer med på DR1, da Danmark spillede semifinale mod Frankrig.
 
I det hele taget toppes listen over de 20 mest sete programmer af håndbold. De første seks programmer, er nemlig alle sammen fra VM i Brasilien. Først på en 7. plads kommer et afsnit af Ludvig og Julemanden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu