ANNONCE

Lukas: Politiet har din pung – og et spørgsmål

6. juli 2020 16:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Spørgsmålet lyder noget i retning af: "Hvad laver din pung i en campingvogn, der ikke er din?"

Lukas: Politiet har din pung - og et spørgsmål
Politiet vil gerne tale med Lukas om, hvorfor hans pung blev fundet i en campingvogn, der ikke tilhører ham. Genrefoto: Elo Christoffersen.

Kender du en tjekke ved navn Lukas, der for nyligt har mistet sin pung? Så kan du passende fortælle ham, at den ligger hos Nordsjællands Politi. Spørgsmålet er dog, om Lukas har interesse i at snakke med politiet om, hvorfor han har tabt sin pung til at starte med.

Politiet skriver på Facebook, at man er kommet i besiddelse af pungen, efter at den blev tabt på en villavej i Humlebæk. Det er uvist præcist, hvorfor pungen blev tabt, men hos politiet er man af den overbevisning, at den blev tabt af Lukas selv, mens han og to andre mænd opholdt sig i en campingvogn, der ikke tilhørte Lukas eller de to mænd, han var sammen med.

De tre mænd blev opdaget af campingvognens ejer, ifølge politiet mens de var inde i vognen, og de stak altså af i huj og hast, da ejeren konfronterede dem.

Ubesvarede spørgsmål

Hos Nordsjællands Politi virker man ganske sikre på, at en af de tre mænd hedder Lukas, siden den pung, der blev tabt, ganske åbenlyst tilhører en mand med det navn.

Politiet skriver på Facebook, at Lukas som udenlandsk statsborger ikke har fast adresse i Danmark, men fra politiets side vil man meget gerne i kontakt med Lukas, af flere årsager.

Først og fremmest ønsker politiet at tale med Lukas om, hvad han lavede i den campingvogn, der ikke tilhørte ham, og hvorfor han stak af, da han blev opdaget af ejeren. Derudover vil politiet gerne give Lukas pungen tilbage.

Ønsker Lukas at tale med politiet om historien, kan han kontakte Nordsjællands Politi på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu