ANNONCE

Betjente lukkede bar: Ejer gav politiet fingeren

23. marts 2020 07:44 | Af: Newsbreak.dk

En restauratør var ikke helt enig i politiets beslutning.

Siden onsdag har der for at begrænse smitten med coronavirus været et forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer – og samtidig skal restauranter, caféer, værtshuse, natklubber, og storcentre holde lukket frem til 30. marts.

Det er ikke alle, der helt har forstået den besked.

Det fortæller TV Syd.

Artiklen fortsætter under videoen

Søndag aften måtte Syd- og Sønderjyllands Politi for første gang udskrive en bøde for at overtræde reglerne om, at restauranter skal holde lukket for at begrænse smitten med coronavirus.

Et serveringssted ved Henne Strand blev søndag aften afsløret i at holde åbent og servere for gæster.

Fem gæster sad bag låste døre i baren og fik servering, da politiet kom til stedet.

– Det udløste en sigtelse til serveringsstedets ejer på 5.000 kroner. Han blev dermed også den første i politikredsen, der får en bøde efter indførelsen af de nye regler om forsamlinger, oplyser vagtchef Bjørn Pedersen, Syd- og Sønderjyllands Politi, mandag morgen til TV Syd.

Gav politiet fingeren

Havde der været mere end 10 personer til stede på værtshuset, havde de hver desuden fået en bøde på 1.5000 kroner for at overtræde forbuddet mod forsamlinger.

Restauratøren var så fortørnet over politiets uventede besøg, at han også pådrog sig yderligere en bøde for at svine betjentene til både med ord og en fuckfinger.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu