ANNONCE

Luksus for 6,2 millioner: Anja Andersen kan ikke sælge sin Odense-villa

28. januar 2012 05:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Luksus for 6,2 millioner: Anja Andersen kan ikke sælge sin Odense-villa
Billede mangler

På banen var hun vandt til at gå fra banen som sejrherre. Det har hun også ofte gjort i sin tid som træner. Men endnu er der intet, der tyder på, at Danmarks tidligere håndbolddronning, der siden blev træner, Anja Andersen, kan gå fra boligmarkedet som vinder.
 
I hvert fald har Anja Andersen endnu ikke fået solgt sin 200 kvadratmeter luksusvilla i Odenses Hunderup-kvarter med spabad, fitnessrum og meget andet lækkert, som hun i juli sidste år satte til salg for 6,2 millioner kroner.
 
Om det er boligmarkedet, der har svært ved at bære så dyre boliger i Odense, eller det faktum, at boligen er sat til salg for 700.000 kroner mere, end Anja Andersen i 2006 gav for den, er umuligt at sige. Men solgt er den i hvert fald ikke.
 
Kun én villa til mere end 6 millioner kroner er solgt i Odense i 2011. Og Anja Andersens villa ligger i skarp konkurrence med 12 andre store villaer i samme prisklasse.
 
I december kom det i øvrigt frem, at Anja Andersen stopper som talentudvikler og assistenttræner for Viborgs håndboldherrer.
Ifølge Viborg HK på grund af økonomiske forhold, mens det ifølge Anja Andersen hele tiden har været planen.
 
Se Anja Andersens villa her

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu