ANNONCE

Luksusfælden: Har 58.800 udbetalt hver måned

30. marts 2021 10:52 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Connie håber på at få brystkræft for at betale gælden

Se billeder fra aftenens afsnit i galleriet over artiklen.

I Struer bor Connie og Esben. De har mødt hinanden på Facebooksiden ’Singler over 35 i det jyske’ og de var kærlighed ved første blik. Hurtigt flyttede de sammen i Esbens hus og godt et år senere blev de gift.

Parret nyder livet og Connie elsker at have et pænt hjem. Hun har netop brugt alle sine feriepenge på nye møbler, de er vilde med at spille golf og de går ikke ned på udstyr.

Men sideløbende med livsnyderiet, er parret ulykkelige over den kviklånsgæld, som Esben har bragt med ind i forholdet. Kreditoren vil have 5.000 kroner om måneden i afdrag og mener Connie og Esben ikke, de har råd til at betale.

Så lånet står bare og vokser.

En sej kamp

I Kenneth Hansen og Sesilie Munk-Stenderups første møde med parret, går det op for dem, at det kan blive en sej kamp, at få vendt Connie og Esbens tilgang til deres økonomi.

For Connie erklærer, til eksperternes måben, at hun drømmer om at få brystkræft, så hun kan få en forsikringsudbetaling, der kan betale Esbens lån ud.

Ved regnskabstavlen viser det sig, at parret har næsten 60.000 udbetalt gennemsnitligt hver måned, men da Sesilie og Kenneth pointerer, at så ville det have været muligt at finde 5.000 til Esbens kviklån, erklærer særligt Connie sig lodret uenig og betvivler også rigtigheden i eksperternes udregning.

Regnskabstavlen udvikler sig så absurd, at eksperterne har svært ved at holde masken, mens parret synes, tonen er for hård og Esben beder om at blive rost for dog at betale til sin fagforening.

Lykkes det Sesilie og Kenneth at trænge igennem til Connie og Esben, eller må eksperterne for en sjælden gangs skyld give fortabt?

Se billeder fra aftenens afsnit i galleriet over artiklen.

Journalisten anbefaler

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu