ANNONCE

Luksusfælden: Dennis skylder 1,3 millioner

27. oktober 2020 11:11 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Dennis skylder 1,3 millioner kroner væk, og det giver problemer i forholdet med kæresten Pernille.

Den 35-årige Dennis har igennem sit liv taget hurtigt beslutninger, og mange af dem må han nu bøde for.

Han var også hurtig til at beslutte, at ham og kæresten Pernille på 22 år skulle flytte sammen efter et halvt år. Siden da har forholdet dog haft sine udfordringer til dels på grund af Dennis’ økonomiske situation.

Dennis ønsker sig et “spark bagi”, men spørgsmålet er, om Luksusfældens eksperter Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen kan give ham det.

Presser forholdet

Der tegner sig hurtigt et billede af, at Dennis, der til dagligt bor i Sakskøbing, har oparbejdet sig en milliongæld, fordi han er hurtig på aftrækkeren. Han lever et impulsivt liv, hvor der ikke altid tænkes, før der handles.

Derfor står han nu også med en gæld på 1,3 millioner kroner.

Netop de økonomiske kvaler og Dennis’ evige lyst til at tage hurtige beslutninger, der gør, at forholdet til kæresten Pernille er presset. Ovenikøbet har han flere gange bedt hende om at blande sig udenom.

Alligevel understreger eksperterne, at Pernille er indblandet i sagen på – måske – værst tænkelige måde, for hun står med regningen.

– Pernille, jeg tænker, at der er blevet holdt en fest, som du kom for sent til, men nu står du tilbage med regningen, siger ekspert Sesilie Munk Stenderup til parret i programmet.

– Det er Dennis’ økonomi, så det må han selv ligge og rode med, konstaterer Pernille derefter.

Vender Dennis ryggen

Igennem programmet står det klart, at eksperterne ikke helt kan regne med, hvad de skal gå ud fra.

For da Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen først besøger parret, er Pernille flyttet fra Dennis. Meningen er så, at Dennis skal forlade Sakskøbing og flytte ind til Pernille i Vanløse.

Men da der skal til at lægges langsigtede planer for Dennis, der hver måned har en misligholdt gæld på 23.500 kroner, bliver eksperternes arbejde besværliggjort. For Pernille melder ud, at hun ikke længere står ved Dennis’ side.

Det har Dennis dog en lidt anden opfattelse af. Han forsikrer eksperterne om, at det bare er et bump på vejen, og at de fortsat er kærester, mens planen stadig er, at han skal flytte ind hos hende.

Spørgsmålet er bare, om hvem der taler sandt.

Desuden er det også usikkert, hvordan det hele har udviklet sig på den måned, hvor de to eksperter ikke holder den 35-årige Dennis i ørerne.

Se tirsdagens afsnit af Luksusfælden på TV 3 klokken 20.00.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu