Luksusfælden: Droppede Luna Lars?

19. februar 2019 21:11 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Lars valgte bilen frem for Luna. Hvordan er forholdet i dag?

Lars valgte bilen frem for kæresten? Hvordan går det i forholdet i dag?

I tirsdag aftens afsnit af Luksusfælden møder vi Lars fra Kolding, der er 35 år gammel. Han bor hjemme hos sin mor og far på et lille værelse. Han har nemlig ikke råd til at betale husleje. Siger han.

Eksperterne viser ham dog, han har masser af penge. Han har bare prioriteret helt forkert.

Ingen penge i kassen – siger Lars

Ifølge Lars er der ikke nok i kassen til at betale hverken husleje eller børnebidrag til sine to børn. Han bor derfor hos sine forældre – samtidig med, han også indkasserer ‘lommepenge’ fra både dem og kæresten Luna.

Han har dog råd til – på trods af en vigende hårpragt – at gå til frisøren en gang om ugen. Han har også haft råd til at skifte bil 14 gange på 16 år, ligesom børnene får ture i legeland, vandland og lignende.

Da eksperterne viser, hvordan han har brugt pengene gennem det sidste år, ligger der da også et stort rundt 0 i huslejekolonnen.

Han får udbetalt 24.500 per måned – plus altså 2.250 per måned fra kæreste og forældre.

8.500 – til mad

På madposten lægger eksperterne imponerende 8.500 kroner. Per måned. Ud af dem bruger han 2.100 på fastfood. Stort set det samme som to gange børnebidrag, som eksperterne da også så fint fortæller ham.

Som udgangspunkt lægges der ud for børnebidragene, men de skal altså betales tilbage. På et tidspunkt. Det er dog ikke noget, der går Lars på.

Lars er meget glad for sin bil. Den koster ham hver måned 3.400 kroner. Den vil han under ingen omstændigheder skille sig af med, ligesom han heller ikke vil spørge forældre eller andre, om han kan låne, når børnene skal hentes.

På diverseposten lægger eksperterne 5.400 – så i alt bruger Lars altså på 13.900 til mad og diverse.

Samlet gæld på langt over en halv million

Lars’ samlede gæld er på 667.000 kroner – fordelt på lån og skattegæld.

Lars bliver bedt om at vælge mellem at flytte sammen med kæresten Luna eller hans bil.

Her er han ikke i tvivl, han vælger bilen. Til stor fortrydelse for Luna, der føler sig frustreret.

– Jeg ved ikke, om jeg havde forventet andet, må jeg ærligt indrømme, siger hun.

Hun satser dog på, der kommer et mirakel.

Trim håret – og økonomien

Da eksperterne forlader de to – efter at have afleveret en hårtrimmer, så Luna kan ordne frisuren – er det så op til den hjemmeboende at vise, han kan overholde budgettet. Der er også lukket for lommepenge fra forældre og kæreste.

Det lykkes ikke eksperterne at forhandle kreditorerne meget ned, men alligevel ender han med at kan være gældfri om seks år og otte måneder. På den måde er han gældfri tre år før, de gik ind i forhandlinger med Lars’ kreditorer.

Lars’ viser dog, han kan holde budgettet, så må tiden vise, om han kan det i seks år og otte måneder.

Det er ikke lykkedes Kendte.dk at få kontakt til Lars, men ifølge TV 3 har Lars valgt at sælge bilen. Han bor dog stadig hos sine forældre, på den måde vil han spare sammen til et boligindskud. Så han og Luna endelig kan komme til at bo sammen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu