ANNONCE

Luksusfælden i aften: Louise får eksperter til at sige stop

6. april 2021 13:02 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Louise har et stort forbrug og en gigantisk gæld, og spørgsmålet er, om eksperterne kan trænge igennem til hende

Se billeder fra programmet i galleriet over artiklen.

I aftenens udgave af Luksusfælden ser det ud til at blive for meget for eksperterne, da deltageren Louise griner over sit forbrug.

Her bliver der hver måned brugt 7.800 kroner på mad og 14.900 kroner på diverse, og både Jan Swyrtz og Kenneth Hansen taler med store bogstaver for at få Louise til at forstå, hvad det er, der foregår i hendes liv.

Hun er 23 år gammel, og hun har to børn. Hun drømmer om at uddanne sig til psykolog og et hus med have, hvor børnene kan vokse op i trygge rammer.

Et stort forbrug

Men virkeligheden er en hverdag, hvor Louise skylder så mange penge væk, at hun ikke bliver gældfri, mens hun lever, hvis ikke der bliver gennemført nogle markante ændringer i hendes liv.

En del af Louises madbudget bliver brugt på sushi og andre former for mad udefra, men Kenneth Hansen påpeger, at hun i gennemsnit handler ind for 6.400 kroner i forskellige supermarkeder.

– Hvad fanden er det, du køber i de supermarkeder? spørger Kenneth Hansen Louise.

Hun fortæller selv, at nogle af pengene bliver brugt i spotafdelingerne på ting til hjemmet. Derudover går en del af hendes store forbrug på ting til børnene, og Louise fortæller, at hun har en tendens til at købe det, hun vil have, når hun vil have det.

Har hun ikke pengene til det, har hun lånt dem, og det betyder, at hun har gæld for 500.000 kroner, har et månedligt overforbrug på 11.300 kroner og i øvrigt er endt i RKI, i en alder af 23 år.

Spørgsmålet er, om eksperterne kan trænge igennem til Louise. Hvorfor griner hun, når hun bliver præsenteret for et månedligt forbrug på næsten 23.000 kroner bare på mad og diverse indkøb?

Luksusfælden bliver vist tirsdag aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

Se billeder fra programmet i galleriet over artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu