ANNONCE

-Jeg har betalt mig ud af RKI

27. oktober 2020 21:00 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Dennis har fået styr på økonomien efter Luksusfælden. Faktisk så meget, at han ikke står i RKI længere.

Det så sort ud for den 35-årige Dennis, da han meldte sig til Luksusfælden. Her blev han præsenteret for en svimlende høj gæld på 1,3 millioner kroner.

Da privatlivet også bød en del ændringer i tiden, hvor Luksusfældens to eksperter var på besøg, herskede der tvivl om, hvordan hans budget skulle se ud. Heldigvis blev der fundet en løsning, som sparede Dennis for 55.000 kroner.

Siden er det gået rigtig godt for Dennis. Han har blandt andet betalt sig ud af at være registreret som dårlig betaler i Ribers Kredit Information, RKI.

Dumme parkeringsbøder

Da Luksusfældens to eksperter forlader den 35-årige Dennis, er der brede smil på læben hos dem alle. Eksperterne havde fået lagt et budget, da Dennis overholdt alle de opgaver, som programmet stillede ham.

Faktisk er det efterfølgende gået så godt, at det er lykkedes ham at betale tre kreditorer ud.

– Jeg har betalt mig ud af RKI. Det var programmet, der rådede mig til at betale tre af mine kreditorer ud. De sagde, at det var en god idé betale dem ud, siger Dennis til Kendte.dk og fortsætter:

– Det var blandt andet nogle dumme parkeringsbøder, jeg har overset længe, som jeg var ved at ryge i Fogedretten med.

Han forklarer, at han kontaktede Fogedretten for at høre, om det var muligt at lave en billigere aftale om betalingen af bøderne, men det kunne ikke lade sig gøre. Derfor besluttede Dennis sig for at holde inde med afbetalingen af nogle privatlån, som gjorde at han kunne betale parkeringsbøderne.

Talte til en 18-årig

Efter programmet har Dennis en følelse af, at det var en succes at være med i Luksusfælden. Men sådan havde han det ikke efter eksperternes første besøg.

– Til at starte med syntes jeg, det var en god idé, men efter det første besøg fik jeg min tvivl. Jeg er glad for det nu, fordi jeg fik et kæmpe los bagi, siger Dennis.

Han indrømmer, at det han havde det sværest ved efter det første møde, var, at han følte eksperterne talte til ham, som om han kun var 18 år gammel. Kritikken gik han videre med, og programlederen anbefalede, at han sagde det på en af de små klip, som deltagere selv filmer.

Det gjorde han, men den del kom ikke med i programmet.

– Der var mange ting, der ikke kom med i programmet, siger Dennis.

Betaler egen regninger

Der er ikke nogen tvivl om, at seerne også fulgte spændt med i, om Dennis’ forhold til kæresten Pernille kunne klare de økonomiske kvaler. Men til slut blev det afsløret, at hun fortsat stod ved hans side.

Samt at deres fælles plan om at bo sammen i Vanløse frem for Sakskøbing fortsat var en realitet.

Det gælder stadig, og parret overholder fortsat det budget, der dengang blev lagt for dem.

– Jeg betaler mine egne regninger, og jeg afbetaler selv min gæld, men ellers er vi fælles, siger Dennis.

Den 35-årige har også valgt at beholde sit job i Sakskøbing, hvilket betyder at han har nogle flere udgifter til bil og benzin hver måned, men han er for glad for jobbet til at droppe det, forklarer han.

Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen forklarer i programmet, at Dennis kan blive gældfri indenfor de kommende 18 år. Det mener Dennis selv fortsat er realistisk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu