ANNONCE

Luksusfælden-Linette klar til nyt liv efter dom

21. april 2020 21:09 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den 44-årige Linette er glad for, at hun har fået hjælp af Luksusfælden.

Selv om det var Luksusfældens eksperter, der kunne udpensle, hvor galt hendes økonomi så ud, så er hun dem – efter programmets afslutning – meget taknemlige.

Hun har nemlig fået et overblik og en lyst til at gøre noget ved sin økonomiske situation, efter hun har medvirket i programmet.

Har betydet alt

Da Carsten Linnemann og Kenneth Hansen efter fire måneder vender tilbage til Linette i Nørre Alslev på Falster, får de et smil på læben. For det er lykkedes hende at ændre sin livsstil, der før blandt andet bød på 12 kopper kaffe, 12 colaer og 40 cigaretter om dagen.

Kaffe, cola og smøger er lagt på hylden, og derfor kunne eksperterne præsentere et budget, hvor der bliver betalt 4300 kroner af på hendes milliongæld hver måned. Luksusfældens eksperter har sparet hende for 336.00 kroner i det hele, og deres hjælp betyder alverden for Linette.

– Luksusfældens hjælp har betydet alt for mig, og jeg er glad for, at jeg gjorde det. Og jeg vil også sige, at alle andre personer, der sidder i samme situation som mig eller værre skal gøre det, for det har givet mig et spark. Og jeg kan ikke takke jer nok, siger hun i programmet.

Ifølge eksperterne kan hun – ved at overholde budgettet – afvikle 15 af sine lån på lidt over fire år. Hun er formentlig fuldstændig gældfri om 23 år, hvis Linette får styr på at afvikle på gælden.

Nyt liv på den anden side

Selv om programmet for Linette også har betydet, at hun har måttet se konsekvenserne af sin udeblivelse fra samfundstjeneste i øjnene, så ser hun frem til det liv, der venter hende, når hun har afsonet sin straf.

For Linette afsoner for tiden de syv måneders fængsel, som hun blev tildelt for ikke at have udført 150 timers samfundstjeneste. Derfor har det heller ikke været muligt for Newsbreak.dk at tale med Linette.

Men i programmet giver hun udtryk for, at det liv, der venter hende efter afsoning, er planlagt. Hun har nemlig taget erhvervskørekortet, som hun fik i gave af programmet, og det er jobbet som chauffør for Flextrafik, hun vil gå efter, når hun bliver løsladt.

Under sit fængselsophold har Linette fået økonomisk hjælp til husleje, og derfor burde der også være udsigt til, at hun kan vende hjem til Nørre Alslev efter endt afsoning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu