ANNONCE

Luksusfælden: Nicolai har spillet sine penge op

27. august 2019 14:32 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

I premieren på Luksusfælden, tager programmets eksperter fat i den 23-årige Nicolais økonomi som sejler, fordi han er ludoman.

Tirsdag er der glædelig nyt for fans af TV3-programmet Luksusfælden, for kanalen blænder op for en ny sæson. Og igen kan seerne forvente sig noget af en økonomisk rutsjebanetur.

Det er igen de meget erfarne eksperter Mette Reissmann og Carsten Linnemann, der gennemgår deltagernes økonomi. Og de bliver sat på noget af en prøve allerede i premiereafsnittet.

For den 23-årige Nicolai har særdeles rod i økonomien, da han er ludoman.

Spillet sine penge op

Nicolai bor i Helsinge. Han er ludoman i så alvorlig grad, at han har spillet sin lejlighed væk. Af en ven har han lånt en campingvogn, som han nu bor i.

Den 23-årige har rod i økonomi, fordi han spiller sin løn op, og når han ikke har flere penge på kontoen, tager han kviklån eller låner penge af venner og familie.

Det seneste år har han brugt knap en halv million kroner på at oddse og på spillemaskiner. Han kan på ingen måde styre sin ludomani.

Magtesløs søster

Nicolais ludomani har en negativ indvirkning på dem, han omgiver sig med. Særligt er det blevet for meget for hans søster Christina.

Artiklen fortsætter efter videoen

Hun føler sig magtesløs og kan ikke længere holde til, at tingene fortsætter, som de har gjort før. Derfor beder hun om hjælp fra eksperterne.

Skal have hjælp

For Nicolai har også en drøm om at få et mere normalt liv, hvor hele lønnen ikke bliver brugt på spillemaskiner. Men for at det kan lykkes, skal han tage hånd om sin ludomani.

Nicolais økonomiske problemer er for store for programmets eksperter, og de indkalder derfor assistance.

Spørgsmålet er bare, om Nicolai virkelig har lyst til, at der skal ske forandringer i sit liv – eller om han egentlig er klar til at modtage hjælp.

Du kan se Luksusfælden klokken 20.00 på TV3.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu