ANNONCE

Luksusfælden-par får ekspert til at gå amok

10. september 2019 12:55 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Eric og Ravna drømmer om et hus, men de har gæld, der først slipper op om 15 år. Det håber de at ændre på i Luksusfælden.

Luksusfælden-par får ekspert til at gå amok
Parret Ravna og Eric drømmer om at købe et hus, men de kan ikke låne pengene i banken, før de er gældfrie. Det er de først om 15 år, sådan som de håndterer deres økonomi. Foto: TV 3/ presse

Parret Eric og Ravna har en stor drøm om et hus og en lille have, men som det ser ud nu, er der lang vej før de får realiseret den drøm. For den 39-årige Eric har en stor skattegæld, der spænder ben for drømmen.

Parrets bank vil nemlig ikke låne dem penge til et hus, før gælden er forsvundet – og tidshorisonten for det er 15 år, fordi parrets afdrag på gælden er minimal.

Derfor håber 33-årige Ravne og 29-årige Eric, at eksperterne fra Luksusfælden Kenneth Hansen og Jan Swyrtz kan hjælpe dem.

Bruger penge på metal

Et af parrets store problem, som eksperterne nemt kan gøre noget ved, er parrets forbrug af koncertbilletter og generelle oplevelser i forbindelse med metalmusik.

Det er nemlig tanken, at parret skal hygge sig på festivalen Copenhell, men det vil eksperterne sætte en stopper for.

Grunden er, at der ryger 12.000 kroner på sådan en oplevelse, og hvis de i stedet bliver brugt på gæld, så fjerner det tre år fra de allerede eksisterende 15.

Problemet er bare, om det er uetisk, for de 12.000 kroner har parret fået af Erics mor til festivalen.

Store kontroverser

Det er bare startskuddet til en af mange diskussioner, Ravna og Eric har med Luksusfældens eksperter om deres økonomi.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Faktisk er parrets samarbejde med de to eksperter så anspændt, at det fører til en kras konfrontation, da Jan Swyrtz er så provokeret over, at parret konstant modarbejder dem, at han stiller dem et ultimatum.

– Vi kommer sgu for at hjælpe jer, men vi kommer krafteddeme ikke for at fortælle jer, hvad jeres skattegæld er.

De skal finde ud af, om de overhovedet vil have hjælp, og om de er villige til at give afkald på nogle af de ting, som koster dem dyrt som koncertbilletter, men også parrets to katte Tjalfe og Røskva.

Parret fra Horsens er pressede. Tager de imod hjælpen eller giver de op?

Det kan du se i Luksusfælden på TV 3 tirsdag klokken 20.00.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu