ANNONCE

Luksusfælden: Par på SU bruger 10.900 på mad hver måned

14. april 2020 10:38 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

For det unge ægtepar Simon og Simone fra Hillerød er der nok udfordringer med image, og det har resulteret i en gæld på næsten 700.000 kroner.

21.200 kroner. Så mange penge har det unge ægtepar Simon og Simone i gennemsnit brugt på mad og diverse hver eneste måned gennem et helt år. Parret er begge studerende og derfor på SU, og det får Luksusfældens eksperter tydeligt italesat som disharmonisk.

I tirsdagens afsnit af Luksusfælden kommer det tydeligt frem, da Kenneth Hansen udbryder “I er på SU, hvad fanden er det, der foregår?”, mens parret får præsenteret deres månedsbudget på tavlen. Alligevel føler Hansen og medekspert Carsten Linnemann ikke, at de er trængt helt i gennem med beskeden.

Således bliver det synliggjort på en måde, der især gør Simone, der bare gerne vil gøre det bedste for sine to børn, voldsomt berørt. I en grad, så hun må trække sig væk fra både eksperter og sin mand Simon.

Togbøder

At parret har haft et forbrug ud over det sædvanlige tydeliggøres blandt andet i begyndelsen, da de skal forklare, hvorfor der er bestilt mad udefra – fra to forskellige steder – nok engang. Det er noget, Simon og Simone gør en del.

– Vi magtede ikke lige at lave mad, for vi er trætte efter legegruppe med den ældste, lyder forklaringen fra de to, der i øvrigt har en kummefryser, der med ekspert Linnemanns ord “kaster op med mad”.

Især Simon, der har en besværet fortid, der tynger ham, har svært ved at indse, hvordan han forvalter sit liv og sine penge. Blandt andet mener han selv, at han køber billetter til offentlig transport, men eksperterne kan se en gæld på 18.000 kroner til det offentlige.

Den gæld stammer fra 24 togbøder.

Vil bevise noget

Paradoksalt nok handler det for begge to om at bevise, at de har styr på livet og har råd til at gå ud for at spise, råd til at tage børnene med i Bonbonland og så videre. Ingen af dem kan lide at mangle noget og nok i højere grad lide at andre skal se, at de mangler noget.

Simone tror, hun er en god mor, når hendes børn får dyre oplevelser og restaurantbesøg. Simon har helt andre bevæggrunde for at bevise, at han har styr på livet. Faktum er bare, at ingen af dem har styr på økonomien.

– Jeg føler mig sådan som en dårlig mor, siger Simone på et tidspunkt, da det går op for hende, hvordan hun har forvaltet sine penge. Parret er blevet gift for nylig, og det bryllup kostede 60.000 kroner. Penge der blev lånt.

En spontan bytur, mens parret spinker og sparer, kan dog vise sig at blive katastrofal for det unge par. Hvordan det går Hillerød-parret kan du se i Luksusfælden tirsdag klokken 20 på TV3.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu