ANNONCE

Luksusfælden starter med kæmpe ændring

20. januar 2021 13:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Sæson 26 bliver med stor ændring

Generelt har det været småt med udskiftningerne på Luksusfældens ekspert-hold, og derfor kan det betragtes som en stor ændring, at den kommende sæson 26 byder på en helt ny ekspert.

Hun skal sammen med Kenneth Hansen, Sesilie Munk Stenderup, der tiltrådte i 2019, og programmets grand old man Jan Swyrtz hjælpe danskere med økonomien.

Der er tale om Louise Fredbo-Nielsen, der er fremtidsforsker og forfatter til en bog om investering, og hun tager over for Carsten Linnemann, der har valgt at stoppe som ekspert på det populære program, der vender tilbage til februar.

I en pressemeddelelse fortæller Louise Fredbo-Nielsen selv, hvorfor hun takkede ja til at deltage i TV3-programmet. Hun er med fra første gang i femte afsnit. Først og fremmest lægger hun vægt på, at hun selv kender til det med at have rod i økonomien.

– Jeg synes, at det er en gave, at jeg kan være med med til at give deltagerne en hjælpende hånd med at få styr på deres økonomi – for hvis der er rod i økonomien, er der mange andre ting, som man ikke kan overskue. At vi har styr på økonomien er fundamentalt for vores velbefindende, siger Louise Fredbo-Nielsen.

Følte sig dum

I Luksusfælden møder eksperterne alle slags danskere med rod i økonomien. Ofte er situationen vokset dem over hovedet. Mange kontakter derfor Luksusfælden for at få hjælp til ikke mindst at få ryddet op i økonomi og i liv.

En del håber også, at eksperterne kan give dem en forståelse for, hvordan økonomi fungerer.

– Der er rigtig mange, der ikke tror på, at de kan finde ud af penge, tal og budgetter – mange, der tror, at de er for dumme til at have styr på det, og at man minimum skal gå i et mørkeblåt jakkesæt og arbejde i en bank for at kunne finde ud af penge. Det kender jeg alt til, siger Fredbo-Nielsen og tilføjer:

– På trods af en kandidatuddannelse fra CBS har jeg i mange år følt mig som en idiot, når det kom til økonomi. OG jeg kender alt til følelsen af at være et sted, hvor man ikke føler, at man kan bunde. Men jeg ved også, at langt de fleste sagtens kan lære det, og dét budskab er vigtigt for mig at få ud.

Louise Fredbo-Nielsen er cand.merc i International Business & Politics fra CBS, Paris og Beijing med speciale i innovation og iværksætteri. Hun er 36 år, bosat i Søllerød med Christopher og parrets to børn.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu