ANNONCE

Luksusfælden: Tog narko når børnene sov

15. september 2020 11:35 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Det unge par Sarah og Daniel drømmer om at flytte sammen med deres tre fælles børn, men har misforstået, hvorfor det ikke kan lade sig gøre.

Sarah på 22 har sammen med 25-årige Daniel tre børn, men parret bor ikke sammen. Ifølge dem selv fordi det vil være for stor en økonomisk belastning, da det vil gå ud over en række offentlige tilskud, som Sarah får for at bo alene.

Det unge Holstebro-par har dog en drøm om at flytte sammen igen – og gerne købe et hus – og blandt andet for at finde en løsning på det har de kontaktet Luksusfælden. Eksperterne Kenneth Hansen og Carsten Linnemann har dog en lidt anden udlægning af, hvorfor den drøm er langt borte.

For med godt 42.000 i indtægt skulle det jo absolut synes muligt, men parrets forbrug skriger til himlen. Faktisk står det så grelt til, at parret over det seneste år har brugt omkring 8000 kroner for meget. Hver måned.

Blandt andet, når kassen har været tom, har den stået på fastfood købt på afbetaling. Det får eksperterne til at at gå hårdt til de unge mennesker. Blandt andet stiller de spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er sandt, at de ikke selv har kunnet se en løsning, før de ringede til Luksusfælden.

Tillidsknæk

Forholdet mellem Sarah og Daniel har tidligere lidt et stort knæk på grund af et narkotikamisbrug, som Daniel har holdt hemmeligt for sin familie. Det tog overhånd i en grad, så Daniel tog narkotika, mens Sarah og børnene sov.

Da de økonomiske konsekvenser voksede ham over hovedet, måtte han gå til bekendelse og siden også i behandling. Sarah er noget mistroisk overfor, om Daniel nu rent faktisk også er “clean”. Han vil derimod gøre alt for at overbevise hende og tilbyder urinprøver.

I løbet af afsnittet tager han også en test, mens Sarah er der. Hendes mistro skyldes mistænkelige overførsler fra Daniels bankkonto, og når hun forsøger at tale om det, bliver det aldrig rigtig fyldestgørende.

– Jeg har min tvivl, siger Sarah.

Om tilliden bliver genskabt mellem parret, og om der er hold i drømmen om familieliv og hus, kan du se i Luksusfælden på TV3 tirsdag klokken 20.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu