ANNONCE

Lummer sms-lærer tæt på tiltale

15. august 2012 17:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Lummer sms-lærer tæt på tiltale
Billede mangler

Den lærer på Ådalskolen i Odense, som sendte sms-beskeder til en 14-årig elev, er tæt på at få en bøde- eller straffesag på halsen.
Det vurderer chefanklager ved Fyns Politi Jan Stick over for Fyens Stiftstidende. Han bekræfter, at en sigtelse af manden er på vej og forventer, at en tiltale vil følge efter.
– Indholdet af sms-beskederne er efter min opfattelse en blufærdighedskrænkelse, når der samtidig er tale om et lærer/elev-forhold, siger han.
Politiet genåbnede mandag sagen og forventer at afhøre alle involverede parter samt skaffe yderligere oplysninger fra de mobiltelefoner, der har været involveret i sms-udvekslingen.
Ådalskolen i Odense valgte tirsdag at bortvise læreren, der gennem længere tid sendte upassende sms-beskeder til en dengang 14-årig elev. Det skete, efter Fyens Stiftstidende kunne gengive ordlyden af beskeder med seksuelle undertoner, som pigen havde modtaget fra læreren.
Læreren gav ifølge Fyens Stiftstidende blandt andet udtryk for ønske om at se den 14-årige pige i g-streng og skrev i øvrigt at han var ‘liderlig’. Manden har indrømmet overfor avisen, at han har sendt de lumre sms’er til den unge pige .
Skolen har mødt skarp kritik for ikke tidligere at have bortvist læreren, trods kendskab til indholdet i sms’erne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu