ANNONCE

Lurede på Meghan: Nu er det slut

27. marts 2021 20:08 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Storleverandør af paparazzifotos, der har fået Meghan Markle-hug, må dreje nøglen

Amerikanske Splash News and Pictures, der i har haft fornøjelsen af at møde hertuginde Meghan i retten, er gået konkurs. Kassen er gabende tom.

Det skriver blandt andet Hollywood Reporter.

Storleverandør i paparazzi fotos

Virksomheden, der var storleverandør i paparazzi fotos, kom ikke mindst i rampelyset efter den blev genstand for Meghans vrede i Canada tilbage i starten af 2020.

Det skete efter en fotograf, gemt i buskadset, skød en række fotos af hertuginden under en gåtur i en park nær hendes og prins Harrys daværende hjem på Vancouver Island.

Billederne blev efterfølgende bragt i en række canadiske medier.

Sagen endte i retten og blev afgjort ved et forlig, hvor Splash News and Pictures blandt andet blev pålagt at holde sig langt væk fra Meghan og hendes familie. Det er ikke kommet frem, om aftalen også indebar erstatning.

Døden har flere årsager

Ifølge selskabets ledelse er der tre årsager til de økonomiske kvaler.

“Som en konsekvens af corona-pandemien er mulighederne for ​​fotos af berømtheder faldet betragteligt. Ydermere er mediernes også ramt af økonomiske udfordringer, hvilket afspejles i deres budgetter. Situationen er yderligere forværret af to retssager og de omkostningerne, der er og har været forbundet med dem,” siger administrerende direktør Emma Curzon i en erklæring.

Splash News and Pictures har – eller snarere havde – base i Los Angeles, USA.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu