ANNONCE

Mads Langer sænker prisen – kan ikke sælge sommerhus

21. september 2019 18:48 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Det kniber for den danske singer-songwriter at få afhændet sit sommerhus i attraktive Hornbæk. Nu sænker han prisen.

Mads Langer sænker prisen - kan ikke sælge sommerhus
Mads Langers sommerhus i Hornbæk, der nu kan erhverves for den nette sum af 6,7 millioner kroner. Foto: Foto: Brix Westergaard

Efteråret nærmer sig i storm-tempo og dagene, hvor man kan nyde en kølig forfriskning i sommerhushaven, er ved at være talte for denne gang. Dermed går også sæsonen for salg af sommerhus på hæld.

Det har den kendte danske singer-songwriter Mads Langer tilsyneladende også erkendt. Han har i et stykke tid haft sit sommerhus i Hornbæk til salg gennem liebhavermægleren Brix Westergaard og har netop valgt at justere prisen ned med 200.000 kroner.

Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

I salgsopstillingen beskrives huset med ord som “indbyder til samvær og hygge”. Det er på 141 kvadratmeter og har plads til ti overnattende gæster. Ønsker man at blive den nye ejer skal man, efter prisjusteringen, slippe 6,7 millioner kroner – eller godt 47.500 kroner per kvadratmeter. Hornbæk ligger i Helsingør Kommune på den sjællandske nordkyst, og er blandt landets dyreste sommerhusområder. Ifølge Boliga.dk er gennemsnitprisen på lignende boligtyper i området p.t. 41.500 kroner per kvadratmeter.

Det kræver lidt på kistebunden

Men der findes dog også langt mere kostbare sommerhuse i Hornbæk-området, der sidst år lagde postnummer til to af landets tre dyreste sommerhushandler. Begge huse blev solgt for lige omkring 17 millioner kroner.

Et prisleje i det niveau er iøvrigt ikke ukendt terræn for Mads Langer. Sidste år solgte musikeren sin lejlighed på Frederiksberg i København for den nette sum af 11,6 millioner kroner og købte i stedet en 282 kvadratmeter stor villa i Valby sammen med fruen, Julie Lillelund, for netop 17 millioner kroner.

Se Mads Langers sommerhus her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu