Mads Mensah: Alt lykkedes for os

27. marts 2013 22:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mads Mensah: Alt lykkedes for os
Billede mangler

Med en knasende klar sejr på 33-22 ude over Team Tvis Holstebro, sikrede Aalborg Håndbold sig den bedst tænkelige start på mændenes slutspil i håndbold.

– Der var stort set ikke noget, der ikke fungerede i dag, konstaterede Aalborgs velspillende topscorer Mads Mensah Larsen, der scorede 10 mål i den sikre sejr, på TV3sport 1.

Lige modsat havde Team Tvis-folkene det, der efter weekendens Europa Cup-sejr over det polske tophold Wisla Plock kom ned på jorden igen.

– Intet lykkedes for os i første halvleg. Vi virkede tunge i benene, og det dræber os. Der var ikke meget, der lykkedes i dag, sagde Tvis’ Mads Christiansen, der ikke blev modsagt af sin træner Klavs Bruun Jørgensen.

– Vi er ikke tilstede på noget tidspunkt, og det virker som om, vi giver op for hurtigt. I søndags mod Wisla Plock kæmpede vi og tog de nødvendige tæsk. Men det skete ikke i dag, lød det med ærgrelse fra Tvis-træneren, der nu går efter sejr over KIF Kolding København på lørdag for at holde sit mandskab inde i slutspillet.

– Vi går efter de chancer, vi får. Nu må vi se, hvor meget KIF vil give os, sagde Klavs Bruun Jørgensen på TV2sport 1.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu