ANNONCE

Madsens nye mareridt: Kæresten melder Jeanett til politiet

8. december 2020 11:48 | Af: Claus Jessen, cj@newsbreak.dk

Krigen fortsætter: Rosita Jørgensen har politi-anmeldt Madsens manager for falsk anmeldelse og falsk forklaring

Musikeren Johnny Madsen er havnet i et nyt drama mellem sine to nærmeste kvinder, kæresten Rosita Jørgensen og manageren Jeanett Exner.

Newsbreak.dk kan nu afsløre, at Rosita Jørgensen har anmeldt Jeanett Exner til politiet for falsk anmeldelse og falsk forklaring.

Selv er Rosita Jørgensen tavs omkring affæren.

-Det har jeg ingen kommentarer til. Ring til min advokat, siger Rosita Jørgensen til Newsbreak.dk.

Advokat Allan Sørensen bekræfter rygterne om politi-anmeldelsen.

-Det er korrekt, at jeg på vegne af min klient har bedt politiet om at undersøge, om Jeanett Exner har indgivet en falsk anmeldelse og afgivet falsk forklaring, siger Allan Sørensen til Newsbreak.dk.

Frikendt for spark

Anmeldelsen er en direkte udløber af den meget omtalte sag, hvor Jeanett Exner angiveligt meldte Rosita Jørgensen for at have sparket hende hårdt i hovedet med et karatespark, mens hun var på vej ned ad en udendørs trappe i Johnny Madsens hjem på Fanø.

Fakta

Anstrengt forhold

Der har i årevis hersket et anstrengt forhold mellem Johnny Madsens to nærmeste kvinder. Balladen kulminerede under en sommerfest sidste år i et festtelt uden for Madsens bopæl på Fanø.

Blandt de fornemme gæster var blandt andet kunstneren Jacob Haugaard og tidligere udenrigsminister Anders Samuelsen.

På et tidspunkt gik Jeanett Exner ind i Johnny Madsens private bolig for at bruge toilettet. Rosita Jørgensen deltog ikke i festen, men opholdt sig med nogle venner inde i huset, hvor hun bor sammen med musikeren.

Blev rasende

Rosita Jørgensen blev rasende, da ærkefjenden entrerede bopælen. Den berusede Jeanett Exner blev beordret ud af huset. På trappen faldt hun og beskyldte efterfølgende Rosita Jørgensen for at have sparket hende hårdt i hovedet.

Rosita Jørgensen har gennem hele sagen nægtet sig skyldig, og Retten i Esbjerg frikendte hende da også i sommer.

Rosita Jørgensen blev i sommer pure frifundet for den alvorlige anklage for vold, som kunne have sendt kvinden bag tremmer i flere måneder.

Et vidne forklarede i retten, at en beruset Jeanett Exner selv var skvattet ned ad trappen, og at hun ikke var blevet sparket.

De tilkaldte betjente kunne da heller ikke se noget på Jeanett Exners kind, og en lægeerklæring underbyggede ikke hendes forklaring.

Meget påvirket

-Sagen her har naturligvis påvirket Rosita Jørgensen meget. Det har været yderst belastende for hende, at skulle gennem retssystemet og være udsat for omtale i medierne. Derfor synes jeg, at det er vigtigt at få undersøgt, om der er foregået urent trav. Rosita Jørgensen skal ikke være pauseklovn i Jeanett Exners mediecirkus, fastslår advokat Allan Sørensen.

-Jeanett Exner har fremsat alvorlige beskyldninger mod Rosita Jørgensen for vold. Overvejer I en erstatningssag, nu hvor din klient er pure frifundet?

-Vi vil ikke fremsætte krav om erstatning. Det her handler overhovedet ikke om penge, siger Allan Sørensen til Newsbreak.dk.

Politiet bekræfter

Kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Mads Dollerup-Scheibel, bekræfter, at politiet har modtaget en anmeldelse.

-Vi er ved at efterforske sagen, og derfor kan jeg ikke komme med yderligere oplysninger, siger han til Newsbreak.dk

Fakta

Nej for Fanø

Normalt fejler Jeanett Exners talegaver ikke noget, når hun sammen med Johnny Madsen optræder som hovedperson i TV2-serien ’Ja for Fanø’.

Men når det kommer til det yderst anstrengte forhold til Rosita Jørgensen og beskyldningerne mod hende, så bliver Exner anderledes tavs.

– Det har jeg overhovedet ingen kommentar til. Men jeg har aldrig anmeldt Rosita til politiet, siger Jeanett Exner til Newsbreak.dk.

– I retten kunne du da ikke huske, om det var dig eller din veninde, som anmeldte sagen. I forklarede begge, at I havde været berusede?

Herefter afbrød Jeanett Exner telefonforbindelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu