Mærsks luksusyacht til salg

12. april 2013 15:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mærsks luksusyacht til salg
Billede mangler

Et år efter skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møllers død skiller familien sig nu af med hans sejlbåd, KLEM. Den er sat til salg for omkring 40 millioner kroner, skriver bt.dk.

 

Hr. Møller overtog båden i 2009, hvor han fik den i 96-års fødselsdagsgave. Overraskelsen dengang var dog ikke så stor, da han allerede et år før personligt havde bestilt båden i Finland. Dengang var prisen 60 millioner kroner.

Det er Top Yachts i Rungsted, der står for salget. Firmaet oplyser, at båden nu er flyttet fra sin normale plads i Tuborg Havn til et sted i Tyskland.

Og det er hvilken som helst sejlbåd, man kan erhverve sig for de 40 millioner kroner, skriver bt.dk. Den er næsten 25 meter lang og indeholder fem værelser plus en saloon. Der er køleranlæg, To 19 tommer Widescreen LCD fjernsyn, et 32 tommer LCD fjernsyn i saloonen og en hjemmebiograf fra Bose.

Navnet KLEM er en sammentrækning af forbogstaverne til skibsrederens to ældste døtre, Kirsten og Leise, hans kone Emma, samt Mærsk selv.

Yachten er den ottende i rækken af fartøjer ved navnet KLEM. Mærsks tredje datter, Ane, var ikke født endnu, da den første KLEM blev bygget og indgår derfor ikke i navnet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu