ANNONCE

Mafia-mand på flugt afsløret af madprogram

1. april 2021 22:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Nu er han anholdt

Mafia-mand på flugt afsløret af madprogram
Hobbyen endte med at afsløre manden. Foto: Scanpix.

Et medlem af den italienske mafia, på flugt fra politiet i Italien, blev opdaget og siden anholdt, efter at politiet opdagede, at manden kom med gode råd i et madlavningsprogram på YouTube. Det skriver The Washington Post.

Marc Feren Claude Biart havde ellers været på flugt siden 2014, da der blev udstedt en arrestordre på ham. Han var sigtet for narkohandel men flygtede, før han blev pågrebet.

Flugten ledte ham til Costa Rica først og siden den Dominikanske Republik, der angiveligt er en populær turistattraktion for turister.

Marc havde sin kone med på flugt, og mens de holdt sig skjult for deres landsmænd, havde de altså en hobby, der i sidste ende førte til, at den mistænkte mafiamand nu er blevet pågrebet.

Anholdt

The Washington Post skriver, at parret udgav flere videoer på YouTube, hvor de lavede italiensk mad og delte ud af opskrifter og gode råd.

Marc selv sørgede for at holde sit ansigt skjult for kameraet, men hans tatoveringer var synlige, og det var åbenbart det, der gjorde, at han i sidste ende blev genkendt.

Politiet kom derfor på sporet af Marc, og det betød, at han mandag ankom til Milano, hvor han blev anholdt.

Det er uvist, om han får lov til at lave mad i fængslet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu