ANNONCE

Maja efterlyser: Kræftsyg mands bil stjålet

12. oktober 2020 14:11 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En ulykke kommer sjældent alene.

Maja efterlyser: Kræftsyg mands bil stjålet

For omkring tre uger siden blev Maja Bendixens stedmors far konstateret kræftsyg. Natten til lørdag blev hans bil så stjålet fra sin parkeringsplads på Lykkegårdsvej i Esbjerg. Den bil vil familien rigtig gerne finde igen.

Maja Bendixen har derfor efterlyst den på Facebook. Hun fortæller, at manden desuden havde en pakke med medicin i forbindelse med kræftsygdommen liggende i bilen. Hans pas lå også i den, da han stod foran en sviptur til Tyskland.

– Han er 84, lige blevet konstateret syg, og nu er bilen så væk. Den bil bruger han til at besøge sin familie, det gør han rigtig meget, siger hun til Newsbreak.dk, der har fået lov at viderebringe den efterlysning, Maja har lavet.

Det har vist sig at være omfangsrigt. Det vælter ind med beskeder fra folk over hele landet, der har delt efterlysningen eller mener, de har set bilen.

– Jeg får beskeder flere gange i timen. Det har været fuldstændig vanvittigt. Der er faktisk kommet tre henvendelser, der har været meget konkrete på, at bilen er blevet set i Sønderris, så der har vi været ude nogle gange, dog uden at finde bilen, siger hun. Sønderris er en nordvestlig bydel i Esbjerg.

Flabet

Bilen – en Citroën Berlingo fra 2007 – er endnu ikke dukket op, og familien ved ikke præcis, hvornår den er blevet stjålet. Ejeren går nemlig tidligt i seng fredag og stod op ved sekstiden lørdag og var på vej ud i bilen, som ingen steder var at se.

– Det, der virkelig er flabet, er, at den var byttet ud med to cykler. De har simpelthen bare stillet to cykler der, hvor bilen så stod. Den kan jo være allevegne, fortæller Maja Bendixen. Tyveriet er meldt til politiet.

Mandens medicin er blevet erstattet af noget ny, tyveriet er meldt til både politi og forsikring, men familien vil altså gerne have bilen tilbage til den kræftsyge, der i familien bare går under betegnelsen “oldefar”.

– Lørdag havde vi syv forskellige biler på vejene for at lede, men den er ikke dukket op, siger Maja til Newsbreak.dk. Du kan se hendes efterlysning med et billede af en bil mage til “oldefars” herunder.

Ser du en bil, der passer på bekrivelsen, vil Maja Bendixen gerne høre fra dig. Hun kan kontaktes via Facebook-opslaget.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu