Majestæten: Har ømme stænger

24. januar 2013 08:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Majestæten: Har ømme stænger
Billede mangler

Ti mål på 11 forsøg gav Hans Lindberg en naturlig hovedrolle, da Danmark onsdag aften bankede Ungarn og sikrede sig en plads i fredagens VM-semifinale mod Kroatien.

 

I angrebet spillede Lindberg lige præcis den slags kongehåndbold, der har givet ham tilnavnet Hans ‘Majestæt’ Lindberg. Han gik forrest og var en væsentlig årsag til, at det trods en rigtig skidt dansk anden halvleg ikke lykkedes Ungarn at komme helt op og få udlignet.

– Jeg er glad og træt. Og har ømme stænger, smiler Hans Lindberg, da han kommer ud fra det danske omklædningsrum efter kampen.

– Det var ikke så godt i anden halvleg. Der var ikke så meget som lykkedes for os. Men det var nok med en scoring af Møllgaard og så Niklas inde i målet, fortsætter han.

Du bidrog vel også selv godt til sejren?

– Ja, det gik udmærket. Jeg havde forberedt mig godt på målmændene og synes, jeg havde godt styr på det, sier Hans Lindberg, som ser frem til en semifinale mod Kroatien, hvor han mener, at Balkannationen vil være favoritter.

Derfor erkender Lindberg, at Danmark er nødt til at finde noget helt andet spil frem end det, der sendte Ungarn tilbage i kampen i anden halvleg.

– Hvis man tager udgangspunkt i første halvleg, så ser det rigtig godt ud, hvis man tager udgangspunkt i anden halvleg, så ser det ikke så godt ud. Vi satser på at spille to gange vores første halvleg i semifinalen. Og den går vi selvfølgelig efter at vinde, siger Hans Lindberg.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu