Makienok: Vi burde have vundet

17. marts 2013 22:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Makienok: Vi burde have vundet
Billede mangler

– Jeg synes, vi havde fortjent at vinde. FCM scorer på et heldigt frispark, der bliver rettet af, mens vi skaber tre chancer, der bliver reddet på stregen. Men som bundhold skal man også være tilfreds med alle de point, man får, og det er en god følelse at kunne se på tabellen, at de point, vi får, gør, at vi rykker os i den rigtige retning. Det, synes jeg godt, man kan bruge rent mentalt, siger Simon Makienok.

Den høje angriber ser dog positive tendenser i det blå-gule spil.

– Vi fik sluttet efteråret godt af, og det har smittet positivt af på foråret. Vi fik en dårlig start med en tidlig udvisning mod Randers, men nu har vi fået fire point, og har gjort det udmærket. Det går den rigtige vej, siger Simon Makienok.

Det ene point betyder, at Brøndby for første gang i præcis et halvt år over nedrykningsstregen i Superligaen. Lidt endnu i det mindste, for henter Sønderjyske point på hjemmebane mod Esbjerg mandag aften, kan Brøndby ved 21-tiden være tilbage på en af nedrykningspladserne, men det handler om at nyde synet af stillingen lige så længe det varer.

– Det er sådan, at når det går godt, så kigger man på tabellen, og når det går dårligt, så gør man ikke, smiler Brøndby-træner Auri Skarbalius inden han tilføjer:

– Men jeg har aftalt med spillerne, at det ikke er noget, vi skal fokusere på, for det handler om, at vi skal blive ved med at se på vores eget spil og så bruge al energi på at samle de point, der skal til.

– Jeg ville selvfølgelig gerne have vundet, men et point kan vi også være tilfredse med. Generelt er jeg tilfreds med, at vi rejser os i forhold til i onsdag (pokalkampen mod Esbjerg, red.), for når man spiller i Brøndby, skal man i det mindste løbe og tackle og kæmpe for det. Det gjorde vi i dag, og defensivt står vi endnu engang godt, sagde Auri Skarbalius.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu