Malaga fuldender spansk CL-succes

13. marts 2013 22:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Malaga fuldender spansk CL-succes
Billede mangler

I 35 minutter var det svært at få øje på, at spanske Malaga trods fordel af hjemmebane i Champions Leagues 1/8-finale mod Porto havde nogen interesse i at vende den 1-0 føring, portugiserne havde via hjemmesejren i første duel for tre uger siden.

Porto var i fuld kontrol, spillede bedst og havde kampens chancer. Et godt langskud af hjemmeholdets Antunes ti minutter før pausen varslede dog en ændring i kampens kurs, og fire minutter senere, troede Malagas Saviola, at han havde scoret.

Kampens italienske dommer Nicola Rizzoli så imidlertid et frispark på Porto-keeper Helton og annullerede målet. Men det så nu mest af alt ud som om, keeperen bare tabte bolden ud af hænderne, da han snublede over en liggende spiller.

I 43. minut var der dog ingen hjælp til Porto fra dommeren, da Malagas Isco hamrede bolden flot i mål fra kanten af straffesparksfeltet.

Fire minutter efter pausen gjorde Porto livet svært for sig selv i det nu helt lige opgør, da Steven Defour blev udvist for sit andet gule kort efter et dumt benspænd.

Et kvarter før tid havde gæsternes Jackson Martinéz en kæmpechance for at score et måske afgørende udebanemål for Porto, men helt fri løftede han bolden lige forbi mål. Og minuttet efter slog den indskiftede lejesvend fra Manchester City, Roque Santa Cruz, til, da han på hovedstød efter hjørne scorede til 2-0 til spanierne.

Portugiserne havde siden bolden i mål efter en dødbold, men Maicons scoring blev korrekt underkendt for offside, og dermed kan Malaga som tredje spanske hold fuldende spaniernes CL-succes og tage plads i kvartfinalen i Champions League ved siden af Real Madrid og Barcelona.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu