ANNONCE

Måling: Johanne Schmidt-Nielsen taber troværdighed

10. september 2012 06:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Måling: Johanne Schmidt-Nielsen taber troværdighed
Billede mangler

Trods stor karisma så har et år som regeringens støtteparti giver Enhedslistens frontfigur, Johanne Schmidt-Nielsen, dybe ar.
 
TNS Gallup har for Berlingske målt vælgernes syn på danske toppolitikeres troværdighed og karisma.
Målingen viser, at Johanne Schmidt-Nielsen falder helt ned på næstsidstepladsen i indekset. I sidste års målæing lå hun i midten.
 
Selv er Johanne Schmidt-Nielsen ikke overrasket over målingens resultat:
– Når man har holdninger, der deler vandene, er det måske ikke så sært, at man ikke scorer så højt på troværdighed. Der er jo en del, der mener, at Enhedslisten tager grundlæggende fejl, når vi for eksempel afviser, at skattelettelser i toppen og nedskæringer på velfærden er den eneste vej til en sund økonomi, siger Johanne Schmidt-Nielsen.
 
Mens Johanne Schmidt-Nielsen ligger i bund, så ser det helt anderledes ud for finansminister Bjarne Corydon (S, der ligger i top).
– Jeg bestræber mig på at være saglig omkring de alvorlige økonomiske udfordringer, vi står overfor. Så jeg er selvfølgelig glad for, at det ser ud til at lykkes, siger Bjarne Corydon.
 
I undersøgelsen taber statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), Margrethe Vestager (R) og Villy Søvndal (SF) momentum efter et år ved magten. 
 Hvilke politikere synes du er mest troværdige/utroværdige? Giv os din mening herudner:

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu