ANNONCE

Man Utd-tilhængere skyder blus mod direktør

29. januar 2020 06:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Hætteklædte Manchester United-tilhængere begik tirsdag hærværk mod den udskældte direktør Ed Woodwards hjem.

Man Utd-tilhængere skyder blus mod direktør
Ifølge mange tilhængere af Manchester United bør Ed Woodward (i midten) fjernes som direktør for klubben. Tirsdag troppede en gruppe fans op foran hans private bolig og affyrede lysblus mod ejendommen. (Arkivfoto) Foto: Jason Cairnduff/Scanpix

En gruppe tilhængere af den engelske fodboldklub Manchester United har tirsdag aften begået hærværk mod den omstridte klubdirektør Ed Woodwards private bolig. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

(Artiklen fortsætter under videoen)

En video lagt ud på sociale medier viser en gruppe på omkring 20 hætteklædte personer samle sig foran huset i Cheshire og råbe trusler mod Woodward. Blandt andre “Ed Woodward skal dø”.

Da det ikke lykkedes dem at komme ind på det private område, sprayede de rød maling på ejendommens port og affyrede lysblus mod huset, skriver avisen The Sun.

Var ikke hjemme

Videoen, som sandsynligvis er offentliggjort af de involverede, bærer teksten “Ed Woodward skal dø”. Tilsvarende trusler har kunnet høres fra visse tilhængere under Manchester Uniteds kampe den seneste tid.

Hverken den 48-årige Ed Woodward eller hans hustru og parrets to børn befandt sig ifølge britiske medier i boligen, da hændelsen fandt sted.

Klubben reagerer

Manchester United fordømmer i en udtalelse hændelsen. Klubben udtaler, at enhver, som bliver fundet skyldig i at have deltaget i hærværket, vil blive udelukket for livstid af klubben.

“Enhver, der bliver fundet skyldig i en forbrydelse eller i at have befundet sig på grunden, vil blive bandlyst for livet af klubben og desuden blive retsforfulgt. Fans, der udtrykker sine meninger er en ting, ulovlige skader og at have til hensigt at skade andre er noget andet”, skriver klubben blandt andet.

“Der er ingen undskyldning for dette”.

En katastrofe

En person, som var del af gruppen, siger til The Sun, at “Woodward har været en katastrofe som direktør og skal forlade klubben”.

– Masser af mennesker har sagt det, men han lader ikke til at høre efter, siger den anonyme kilde og tilføjer, at “vi vil ikke bare lade stå til, mens vores klub bliver ruineret”.

Manchester United er nummer fem i Premier League og 33 point efter Liverpool på førstepladsen. Woodward, der desuden siden 2012 har været vicebestyrelsesformand, er af mange tilhængere gjort til syndebuk for holdets manglende succes.

Politiet i Manchester efterforsker tirsdagens hændelse – og Manchester United samarbejder.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu