United videre uden Lindegaard

18. februar 2013 22:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
United videre uden Lindegaard
Billede mangler

Det ser mere end ualmindeligt sort ud for danske Anders Lindegaard i Manchester United. Mandag aften spillede holdet sig godt nok i kvartfinalen i FA Cuppen med en 2-1 sejr over Reading, men målmanden så hele kampen fra bænken og må være svært skuffet.

Det med at sidde blandt reserverne er ellers slet ikke uvant for Anders Lindegaard, det var bare forventet, at Lindegaard endelig skulle have spilletid for Manchester United, når nu den stod på pokalfodbold i et presset kampprogram. Desværre for danskeren så havde manager Alex Ferguson igen valgt at holde fast i David de Gea, og spørgsmålet er vel efterhånden, hvornår så Anders Lindegaard skal have spilletid.

Fra bænken på Old Trafford kunne Lindegaard så se sine holdkammerater kværne afsted fra kampens begyndelse mod gæsterne fra Reading. Det var tydeligt, at hjemmeholdet agtede at tage teten fra start og forsøge at løbe modstanderne over ende.

Konceptet virkede dels, men scoringerne manglede. Derfor gik begge hold til pause med 0-0 på samvittigheden. Desværre for Reading og heldigvis for Manchester United så havde sidstnævnte gemt et par af de bedste spillere på bænken, og efter godt en time kom Robin van Persie på banen.

Det ændrede ligesom kampens rytme, og få minutter senere betød det, at portugisiske Nani bragte Manchester United i front. På højrekanten spurtede Valencia afsted, inden han sendte bolden ind i fødderne på Nani, der sparkede resolut og scorede en efterhånden sjælden kasse.

Få minutter senere var hjemmeholdet så på spil igen. Javier ‘Chicharito’ Hernandez tog løbet til første stolpe og udnyttede sin hurtighed, hvorefter han sikkert headede bolden ind bag Readings keeper.

Så lignede det egentligt, at Manchester United bare ville køre den kamp stille og roligt hjem, men med 10 minutter igen reducerede Readings McAnuff.

Derfra bølgede kampen frem og tilbage uden det dog lykkedes gæsterne at udligne, og dermed er Manchester United klar til kvartfinalen i FA Cuppen, hvor enten Chelsea eller Middlesbrough venter, men Anders Lindegaard skal vist lukrere på en skade til David de Gea, før han får spilletid til den tid.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu