ANNONCE

Mand afslører: Jeg hørte måske Emilie Meng skrige

21. oktober 2019 07:55 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En person kan have hørt Emilie Meng og dermed afgøre, hvor gerningsstedet er.

(Citathistorie fra Sjællandske)

Foruden drabsmanden kan en beboer på et bosted over plejecenter Solbakken øverst i en af blokkene på Motalavej være den person, der har hørt de sidste lyde og ord fra 17-årige Emilie Meng den tidlige søndag morgen den 10. juli 2016, hvor hun forsvandt, da hun grundet kærestesorger valgte at gå hjem fra Korsør Station.

I det tredje og sidste afsnit af DR-dokumentaren om drabssagen fortæller en udviklingshæmmet beboer, hvad han hørte den morgen, Emilie Meng forsvandt, skriver Sjællandske.

– Jeg hørte en pige skrige. Hun sagde også “hallo”, fortæller den mandlige beboer.

Kan påvise gerningssted

Tilbage i 2016 fortalte han personalet, hvad han havde hørt, inden politiet sendte en efterlysning ud af Emilie Meng.

Stammer skrig og ord fra Emilie Meng, ligger det også fast, hvor gerningsstedet er. Nemlig før en viadukt, der fører under motorvejen, for på modsatte side ville videoovervågningen have fanget bortførelsen.

Gerningsmanden har angiveligt kørt hende væk i den lyse Hyundai-bil, som politiet kalder for “0407-bilen”, fordi den er fanget på video, da den forlader Korsør Station klokken 04.07 kort tid efter, at Emilie Meng er gået de omkring 700 meter ned ad stien til viadukten under motorvejen.

FBI-kritik

Først i juni 2017 offentliggjorde politiet oplysningerne om bilen, som drabsmanden sandsynligvis er kørt i.

Det kritiseres kraftigt af en tidligere amerikansk FBI-efterforsker, der kalder det forfærdeligt og nytteløst, at politiet ventede så lang tid med at offentliggøre så vigtig information som efterlysningen af en mulig gerningsmands bil.

I et skriftligt svar oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at det skyldes politifaglige vurderinger om ikke at give gerningsmanden fordele ved tidligt at gå ud med viden om den lyse bil. De øvrige kritikpunkter ønsker politiet af efterforskningsmæssige hensyn ikke at forholde sig til.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu