ANNONCE

37-årig i kritisk tilstand efter voldsom ulykke

18. april 2019 09:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 37-årig mand er fortsat i kritisk tilstand og er på Rigshospitalets Traumecenter efter en voldsom ulykke natten til torsdag.

Video: Local Eyes

Kort før klokken to natten mellem onsdag og torsdag kørte en 37-årig mand i en VW Lupo galt i en ulykke. Hans bil ramte blandt andet et træ, oplyser Nordsjællands Politi. Kort før klokken ni torsdag morgen bekræfter vagtchef Henrik Alstrup over for Newsbreak.dk, at den 37-åriges tilstand er kritisk.

Se mere video hos Local Eyes.

Ulykken skete på Græstedvejen uden for den nordsjællandske by Gilleleje, hvor manden kom kørende. Af endnu uvisse årsager kørte hans bil af vejen, hvor efter den rammer træet. Der bliver slået alarm via alarmcentralen på telefonnummer 112.

Da politi og redning ankommer til stedet, finder de manden, der er i kritisk tilstand. Han bliver, som videobilleder viser, fløjet med helikopter fra stedet. Destinationen er Rigshospitalets Traumecenter.

Manden er torsdag morgen fortsat selv samme sted, og Alstrup oplyser til Newsbreak, at der ikke er nyt om tilstand eller ulykken generelt.

Ifølge Ekstra Bladet er mandens pårørende blevet underrettet om den voldsomme ulykke. Frederiksborg Brand og Redning rykkede ud til assistance ved ulykken. Beredskabet har en station i Gilleleje.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu