ANNONCE

Mand amok på barn: Han glemte at tage hatten af

8. august 2019 20:14 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

En 13-årig dreng glemte at lette på hatten under den amerikanske nationalhymne. Det skulle han aldrig have gjort.

Mand amok på barn: Han glemte at tage hatten af
En 39-årig mand fra Montana, USA, blev lørdag anholdt for at gå amok på 13-årig dreng, der ikke tog hatten af under nationalhymnen. Foto: Colourbox.

Det faldt tilsyneladende en mand fra Montana alvorligt for brystet, at en 13-årig dreng undlod at tage sin hat af, da der lørdag blev afspillet nationalhymne ved et rodeostævne i Mineral County, USA. I hvert fald kvitterede manden for ugerningen ved at kaste drengen til jorden med så voldsom kraft, at han måtte flyves til et hospital til observation for hjernerystelse og muligt kraniebrud.

Gerningsmanden blev efterfølgende anholdt og er nu under anklage for overfald på en mindreårig. Det skriver CBC News.

Ifølge den lokale anklager har den anklagede fortalt politiet, at han bad drengen om at tage hatten af i respekt for nationalsangen. Desuden, at den 13-årige blot bandede af ham, og at det var det, der fik ham til at gribe fat i nakken på drengen og sende ham til jorden.

Et vidne har forklaret, at anklagede forsøgte at retfærdiggøre sine handlinger ved at sige, at drengen ikke respekterede nationalsangen, og at han derfor var i sin fulde ret til at agere, som han gjorde.

Artiklen fortsætter under videoen

Ved et indledende retsmøde mandag anbefalede anklageren, at der skulle fastsættes en kaution på 100.000 dollars eller cirka 665.000 kroner. Det blev dog afslået af dommeren, der i stedet løslod manden på grund af, at han allerede har erkendt sin skyld.

Det er ikke første gang den 39-årige har optrådt voldelig. Ifølge CBS News blev han i 2010 idømt 10 års fængsel for at true en familie i en bil med en pistol. Han kom dog aldrig til at afsone dommen.

Dreng er kommet hjem igen efter at være blevet udskrevet fra hospitalet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu