ANNONCE

Mand anholdt efter knivoverfald

11. juli 2020 21:45 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Lørdag er det lykkedes politi at anholde en mand, der er mistænkt for dobbelt knivstikkeri fredag.

Mand anholdt efter knivoverfald
Det var her foran Rema 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning, de to blev ramt af knivstik. Foto: Presse-fotos.dk,

To personer blev fredag aften stukket med kniv i et overfald, der skete foran en Rema 1000-forretning på H.P. Hansens Vej i Herning. Lørdag aften kan politiet forklare Ritzau, at en mistænkt er blevet anholdt.

Vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi siger til Ritzau, at den anholdte mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør søndag. Det vides endnu ikke, om anklageren vil begære lukkede døre til grundlovsforhøret.

De to ofre blev stukket i henholdsvis øret og i låret. Midt- og Vestjyllands Politi fortalte allerede fredag aften Newsbreak.dk, at der ikke var sket alvorlig skade på de to personer, der parentes bemærket ikke ønskede at samarbejde med politiet.

Af samme grund var ordensmagten massivt til stede i området foran butikken fredag aften, hvor der blev opsat en omfattende afspærring. Politiet har været nødt til selv at stykke et forløb sammen, fordi ofrene har gjort som østers.

Det er blandt andet vidneudsagn, der i stedet har ledt politiet på sporet af manden, skriver TV Midtvest lørdag aften.

Ifølge politiet er der tale om en uoverensstemmelse mellem to grupperinger, og der har således ikke været tale om “tilfældige” ofre.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu