ANNONCE

Mand anholdt efter skamfering og drab på 30 heste

8. september 2020 09:40 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Efter en række drab på og skamferinger af heste i Frankrig er der foretaget anholdelser i sagerne.

Frankrig har den seneste tid været ramt af en række forfærdelige skamferinger af heste. Nogle så voldsomme, så det endte med at være drab.

Se billederne af de skamferede heste i galleriet ovenfor.

Den franske indenrigsminister kunne mandag oplyse, at der er foretaget en række anholdelser i sagerne.

Det skriver Sky News.

Omkring 30 heste har været udsat for enten et drab eller en skamfering.

Skamferingen har blandt andet omfattet at få klippet et øre af, fjernet et øje eller at skære i hestenes kønsdele.

Efter en massiv efterforskning af sagerne, der lørdag resulterede i en menneskejagt, hvor omkring 40 betjente samt en helikopter blev sendt til Cote-d’Or-regionen, fordi en mand havde set to mistænkelige personer på sine græsarealer.

Lørdag lykkedes det dog de to mistænkte at slippe væk.

Skamferingerne skulle angiveligt være begyndt i starten af 2020, men det vurderes at de er taget til over den seneste måned.

Fra myndighedernes side er det blevet oplyst, at der er foretaget en række anholdelser i sagerne. Dog er der kun i detaljer blevet oplyst om en anholdelse.

Det er en 50-årig mand, der er arbejdsløs. Han skulle være blevet anholdt i den østlige del af Frankrig. Det er uvist, hvor mange skamferinger han mistænkes at stå bag.

Siden sagerne om skamfering har taget til, har den franske indenrigsminister Gerald Darmanin forklaret, at der de kommende dage vil være patruljer på vagt om natten de steder, der har været hårdest ramt.

Der er endnu ikke et klart motiv for handlingerne, men teorierne er mange. Det omfatter blandt andet en satanisk rite, en makaber jagt på trofæer eller en internet udfordring.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu