Mand anholdt for attentat mod Superliga-stjernes lejlighed

16. juli 2019 12:35 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Natten til søndag blev der kastet en genstand ind i Superligaspilleren Jens Stages Lejlighed. En mand er nu anholdt.

Klokken 02.00 natten til søndag blev der smidt en genstand ind i en lejlighed på Eckersbergsgade i Aarhus. Der opstod efterfølgende mindre brandskader, inden ilden gik ud.

Den lejlighed tilhører Superligaspilleren Jens Stage.

I lejligheden befandt sig to personer, som ifølge politiet ikke kom noget til.

Nu har Østjyllands Politi anholdt en 23-årig mand i sagen.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Den 23-årige sigtes udover brandstiftelse også for at have forvoldt fare for andres liv eller førlighed samt for to tilfælde af trusler.

– Det er en sag, vi tager meget alvorligt, og vi iværksatte meget hurtigt en række efterforskningstiltag. Det ledte os på sporet af den 23-årige, som omkring klokken ni blev anholdt på sin bopæl. Vi kan ikke udelukke, at der er flere gerningsmænd, og vi fortsætter selvfølgelig vores efterforskning, oplyser politiinspektør Brian Olsen.

AGF i opråb

Jens Stage er i sommeren skiftet fra AGF til FCK, og de to klubber har da også meldt sig på banen, efter det er blevet klart, at fodboldspilleren har været udsat for et brandattentat.

AGF fordømmer brandstiftelsen og påtaler, at hvis gerningsmændene bag har relation til den aarhusianske fodboldklub, vil der være konsekvenser.

– Vi fordømmer på det kraftigste den slags handlinger og tager skarpt afstand til dem. Vi har tilbudt vores hjælp til politiets efterforskning og vi håber, at gerningsmændene findes og bliver stillet til ansvar. Og hvis de bliver identificeret, og det viser sig, at de har det mindste tilhørsforhold til AGF, så vil de – udover en civil dom – få livslang karantæne til alle AGF’s kampe, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen i pressemeddelelsen.

Klubben opfordrer deres medlemmer til at samarbejde med politiet, hvis de har kendskab til sagen.

Ingen kommentarer

Også hos Jens Stages nuværende klub FCK tages der afstand fra attentatet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Desuden oplyser FCK, at hverken klubben eller Jens Stage selv har yderligere kommentarer til sagen.

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved onsdagens grundlovsforhør. Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu