ANNONCE

Mand anholdt for Batman-trussel i Haderslev

5. august 2012 08:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mand anholdt for Batman-trussel i Haderslev
Billede mangler

Egentlig blev en 37-årig mand anholdt for vold lørdag aften, men Syd- og Sønderjyllands Politi lagde to og to sammen og har nu sigtet ham for en bombetrussel mod biografen Kosmorama i Haderslev.
Truslen fik politiet til at tømme biografen, der var i færd med at vise Batman-filmen The Dark Knight Rises, og afspærre området omkring biografen.
– Han blev egentlig anholdt for noget vold længere nede i byen klokken 21.30, man da vi får det stykket sammen, så passer han faktisk på signalementet på en mand, der er set af flere vidner omkring biografen, siger vagtchef Ole Aamann.
Det var først senere på aftenen og natten til søndag, at vidneforklaringer pegede på, at voldsmanden, der var anholdt for at angribe to mænd med bestik fra en grillbar, kunne være manden bag truslen.
– En patrulje har også set ham og genkendt ham, siger Ole Aamann.
Den 37-årige mand har erkendt, at han havde en kasse med inde i biografen, og han siger, at han godt kan have glemt kassen derinde.
– Han erkender også, at han har ringet fra den telefon, hvor truslen kom fra, men han erkender ikke selve truslen, lyder det fra vagtchefen.
The Dark Knight Rises havde været i gang i 20 minutter, da publikum måtte forlade biografen.
Politiet havde bomberyddere fremme, men kunne sidst på aftenen lørdag hæve afspærringerne omkring biografen.
Da Batman-filmen 20. juli havde premiere i USA, trængte en mand iført skudsikkert antræk ind i en biograf i Colorado, hvor han dræbte 12 mennesker og sårede 58 andre.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu