Mand anholdt for groft kraniebruds-overfald

7. april 2012 16:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mand anholdt for groft kraniebruds-overfald
Billede mangler

Politiet har nu anholdt en 32-årig mand for det særdeles voldsomme overfald på en 31-årig mand lørdag morgen.
Her fik den 31-årige kraniebrud, hjerneblødning og punkteret en lunge, da han blev overfaldet under åben himmel på Bredstedgade i Odense.
Det er afhøringer af vidner og af offeret, der har ledt frem til anholdelsen på den formodede gerningsmands adresse klokken 11.30, fortæller vagtchef Bjarne Puggaard fra Fyns Politi.
“Vi er temmelig overbeviste om, at de to kender hinanden, men vi har ikke noget motiv,” siger han til Newspaq og understreger, at politiet foreløbig har udelukket tyveri som en mulighed.
Gerningsmanden dukkede tidlig lørdag morgen op i den 31-åriges hjem, hvor volden starter, og overfaldet rykkede derefter ud på gaden, hvor politiet modtog en anmeldelse om det klokken 07.21. Da de ankom til stedet, var overfaldsmanden forsvundet.
Under overfaldet tyder meget på, at der blev brugt en stump genstand. Politiet udelukker ikke, at gerningsvåbenet kan være en hammer, men er fortsat ved at undersøge dette.
Den 31-årige blev kørt til Odense Universitetshospital, hvor han ligger indlagt i koma.
“Det sidste, vi har hørt, hvilket vi har fra pårørende, er, at hans tilstand svinger mellem kritisk og stabil,” fortæller Bjarne Puggaard.
Lige nu er den 32-årige til afhøring, og politiet venter, at han kan blive fremstillet i grundlovsforhør søndag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu